England's Coast kiest opnieuw voor USP Marketing PR

6 January 2021


Elke kustlijn heeft unieke natuurlijke landschappen met uitgestrekte stranden, meanderende kustpaadjes, knusse havenstadjes en fantastische lokale producten. Tel hierbij op de aanwezigheid van veel natuur en ruimte en een goede bereikbaarheid vanuit Nederland, en wel vast te stellen is dat een heerlijke kustreis naar Engeland perfect geschikt is als Post-Covid-19 vakantie.

Naar het strand van Engeland
Samantha Richardson, Directeur van National Coastal Tourism Academy, oprichters van het England’s Coast project, zegt: “We zijn heel blij om weer te mogen samenwerken met USP Marketing PR. Zeker in deze uitdagende tijd voor de reisindustrie, is het fijn om een betrouwbare partner in Nederland te hebben die de unieke regio’s van England’s Coast al goed kent. We zijn ervan overtuigd dat ondanks het feit dat er momenteel nog niet gereisd kan worden, we onze Nederlandse buren zodanig kunnen inspireren dat zodra het mogelijk is, we ze mogen verwelkomen voor een geweldige vakantie naar de Engelse kust.”

“In 2018 en 2019 hebben wij al verschillende PR-activiteiten voor England’s Coast mogen uitvoeren en wij zijn ontzettend trots en verheugd om de acht kustregio’s weer in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Met onze expertise op het gebied van PR en storytelling, breed medianetwerk en kennis van de regio’s gaan wij verschillende doelgroepen inspireren. Connoisseurs die dol zijn op bijv. high-end restaurants, musea en historische bezienswaardigheden, eco-consious reizigers die genieten van eindeloze wandelingen, glamping en verantwoordelijk reizen, en slow-living reizigers die dol zijn op lokale gerechten, knusse pubs en B&Bs. Er zijn zo ontzettend veel opties langs de Engelse kust!”, aldus Marloes van den Boogaard, Managing Director van USP Marketing PR.

Een bestemming voor iedereen
De Engelse kustlijn is meer dan 4.300 kilometer lang en behoort tot de meest spectaculaire kusten ter wereld met haar kilometers aan stranden, indrukwekkende natuurgebieden, kastelen op torenhoge kliffen en rijke historie. Vanuit Nederland is de Engelse kust gemakkelijk per auto binnen een paar uur te bereiken en is, vanwege de natuur en rust, de ideale vakantiebestemming voor als we weer mogen reizen. Visliefhebbers proeven langs de Seafood Coast ook de lekkerste vis, schaal- en schelpdieren. Elke kuststreek heeft zijn eigen specialiteit; van de heerlijke English Breakfast delicatesse ‘kippers’, welke traditioneel gerookt wordt in Whitby aan de kust van Yorkshire tot de kleurrijke strandhutten van Aldeburgh in Suffolk, waar de vis rechtstreeks vanuit de boot wordt verkocht. 

Over England’s Coast
England’s Coast is een initiatief van National Coastal Tourism Academy (NCTA) en wordt gefinancierd door VisitEngland’s Discover England fonds. Op het interactieve Englandscoast.com kunnen bezoekers zelf hun reisprogramma samenstellen uit de enorme lijst aan mogelijkheden die overzichtelijk op de interactieve kaart staan weergegeven. Boek een knusse B&B, boetiekhotel of slaap onder de sterren op een kampeerplek. Proef de knapperigste fish ‘n’ chips of ga naar een van de beste visrestaurants ter wereld. Ga hiken, golfen of surfen. Zoek de rust en spot vogels en zeehonden. Ter inspiratie staan er informatieve filmpjes en voorbeeldroutes online, met alle must-sees – kastelen, landhuizen, spectaculaire tuinen, nationale parken, bruisende havenstadjes en verborgen baaitjes – klaar om te boeken.

Voor meer informatie over England’s Coast zie www.englandscoast.com/nl
Voor meer informatie over USP Marketing PR zie www.usp.nl 

England's Coast kiest opnieuw voor USP Marketing PR