Ervaar dit weekend Las Vegas in Amsterdam

Maak kans op een reis voor twee personen naar

22 May 2019


Ervaar dit weekend Las Vegas in Amsterdam

Ervaar dit weekend Las Vegas in Amsterdam

Maak kans op een reis voor twee personen

20 May 2019


Ter ere van de nieuwe rechtstreekse KLM vlucht van Amsterdam naar Las Vegas die volgende maand van start gaat brengt Las Vegas voor één weekend een unieke ervaring naar Amsterdam. Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei krijgt iedereen die naar het Tobacco Theater (Nes 75-87 te Amsterdam) komt de kans om via een reeks Instagrammable ruimtes met interactieve kunstinstallaties naar Las Vegas te “reizen”. De Las Vegas-showgirls ontbreken natuurlijk ook niet.

 

"De nieuwe rechtstreekse vlucht van KLM van Amsterdam naar Las Vegas maakt het voor de Nederlandse markt eenvoudiger dan ooit om alles te ervaren wat onze bestemming te bieden heeft", aldus H. Fletch Brunelle, vice-president marketing bij de Las Vegas Convention and Visitors Authority. "We kijken er naar uit om Amsterdam een glimp te laten zien van wat Las Vegas te bieden heeft."

De deuren zijn zaterdag en zondag geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur met een happy hour van 16:00 tot 18:00 uur. De eerste 100 gasten die tijdens de happy hour arriveren ontvangen een gratis signature Las Vegas-cocktail. Naast de fantastische ervaring, maken bezoekers ook kans verschillende prijzen te winnen, variërend van Las Vegas-merchandise tot een reis naar Las Vegas met KLM inclusief een hotelverblijf in het Palms Casino Resort.

Toegang is gratis. Neem je mobiele telefoon mee en beleef Las Vegas!

Voor meer informatie over Las Vegas activiteiten en LVCVA, kijk op www.lvcva.com.

 

Over de rechtstreekse vluchten

KLM start vanaf 6 juni 2019 met nieuwe rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Las Vegas op donderdag en zondag met de Dreamliner. Per 2 juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag.

Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

KL0635 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 12:30 uur en arriveert om 14:15 uur lokale tijd in Las Vegas, McCarran International
KL0636 vertrekt uit Las Vegas om 16:05 uur lokale tijd, en arriveert de volgende dag om 11:05 uur in Amsterdam- Schiphol

 

Over LVCVA

Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) zet Zuid-Nevada wereldwijd op de kaart als vakantie- en congresbestemming. Daarnaast verzorgt LVCVA de exploitatie van het Las Vegas Convention Center en het Cashman Center. Met bijna 150.000 hotelkamers en meer dan 1 miljoen m² aan meeting- en expositieruimte in Las Vegas, richt LVCVA zich op toeristische en zakelijke bezoekers. Wie niet kan wachten de stad met eigen ogen te bekijken, gebruikt de virtual reality app Vegas VR, voor de maximale Las Vegas-ervaring op de smartphone. Zie voor meer informatie over Las Vegas en Zuid-Nevada www.lvcva.com of www.lasvegas.com.

Ervaar dit weekend Las Vegas in Amsterdam