Fantastische aanbiedingen voor Emirates passagiers naar en via Dubai

Perfect voor reizigers die een last-minute trip plannen

23 July 2018


Reizigers die er nog niet over uit zijn wat te doen deze zomer kunnen profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen in Dubai. Het enige wat hiervoor nodig is, is Emirates te kiezen als airline. Na het boeken van een vlucht kunnen passagiers gebruikmaken van exclusieve tarieven in hotels van wereldklasse, genieten van uitstekend amusement en korting krijgen op tickets voor de beste shows en attracties van de stad.

Mensen kunnen in het stijlvolle Rove Dubai Marina al vanaf $ 49 per nacht Dubai ervaren. De prijs geldt voor twee gasten per kamer en is inclusief twee gratis tickets voor een bezoek aan Dubai Parks and Resorts – het grootste themapark in de regio, met MOTIONGATE Dubai, BOLLYWOOD PARKS Dubai, LEGOLAND Dubai en LEGOLAND Water Park. Allen te bezoeken met hetzelfde ticket.

Downtown Dubai
In Downtown Dubai kunnen reizigers de iconische architectuur bewonderen en genieten van de beste winkels en restaurants. Het bruisende centrum biedt verschillende hotelopties, waaronder Rove Downtown, Manzil Downtown en The Address Downtown. Mensen die ervoor kiezen in dit gebied te verblijven, kunnen gebruikmaken van speciale tarieven voor deze drie hotels.

Rove Downtown biedt $ 99 per hotelovernachting voor twee gasten. Hierbij inbegrepen zit een kaartje voor het gloednieuwe ‘Virtual Reality Park’, gelegen bij Dubai Mall – ’s werelds grootste en meest bezochte winkel- en entertainmentlocatie.

Manzil Downtown biedt $ 149 per nacht voor twee gasten per kamer, inclusief twee gratis kaartjes voor ‘La Perle’ – het theater dat haar publiek meeneemt in een interactieve ervaring over het verleden, het heden en de toekomst van Dubai.

Men kan er ook voor kiezen in The Address Downton te verblijven voor $ 199 per nacht voor twee gasten. Dit is inclusief gratis kaartjes voor een bezoek aan ‘At The Top’, Burj Khalifa – het hoogste gebouw ter wereld. Hier hebben gasten een verbluffend 360-graden uitzicht op de stad vanaf een hoogte van 456 meter.

Alleen met Emirates
Mensen kunnen profiteren van deze aanbiedingen door simpelweg hun vlucht te boeken met Emirates en hun voorkeursaanbieding te kiezen. Perfect voor reizigers die een paar dagen in Dubai willen doorbrengen voorafgaand aan hun volgende bestemming, of voor degenen die van plan zijn om in de stad te blijven. Reserveringen moeten 24 uur voor aankomst worden gemaakt en passagiers worden verzocht hun Emirates-ticket te tonen bij de check-in van het hotel.

De aanbieding is geldig voor elke Emirates reservering gemaakt van 1 juli tot 29 september 2018 en voor hotelovernachtingen tussen 1 juli en 30 september 2018.

Over Emirates
Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt 160 bestemmingen in 85  landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds de start in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en consumenten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond.

Fantastische aanbiedingen voor Emirates passagiers naar en via Dubai