Graham Sadler met pensioen bij Regent Seven Seas Cruises®

Sadler blijft actief als corporate secretaris bij Caroline Smith

20 December 2022


Succesvolle carrière
“Het was voor mij een eer en een genoegen directeur te zijn van de zakelijke activiteiten van Regent Seven Seas Cruises in EMEA, LATAM en Brazilië. Ik ben ongelooflijk trots op alles wat we als team hebben opgebouwd tijdens mijn 22 jaar bij het bedrijf. Er is een solide basis gelegd voor nog veel meer groei in de toekomst” aldus Graham Sadler. “Ik neem afscheid in het volste vertrouwen dat mijn collega's onverminderd doorgaan met het bieden van ongeëvenaarde ervaringen, zowel aan onze gasten als aan onze partners in de reiswereld."

Graham Sadler kwam bij Regent Seven Seas Cruises in 2001 en onder zijn leiding werd een substantiële groei gerealiseerd in EMEA. Hij is een veteraan in de branche wiens lange ambtstermijn bij Regent het hoogtepunt is geworden van zijn levenslange carrière in de reiswereld.

Verdere groei
Caroline Smith werkte door haar functie bij Regent in het Verenigd Koninkrijk al sinds 2015 samen met Sadler en wordt nu Managing Director International. In deze positie gaat zij als verantwoordelijke voor sales en marketing in de regio's EMEA, LATAM, Brazilië en Asia-Pacific (APAC) de groeistrategie leiden van Regent Seven Seas Cruises.

“Dankzij Graham’s uitgebreide ervaring en krachtige leiderschap is een benijdenswaardige organisatie opgebouwd in de EMEA-regio. Graag zet ik zijn werk voort op basis van onze toekomststrategie voor verdere groei wereldwijd,” verklaarde Caroline Smith. “Dit is een razend spannende tijd om te opereren op de internationale markten, samen met onze top teams en met onze groeiende, meest luxueuze vloot. Zo kijken we reikhalzend uit naar de komst in november 2023 van ons nieuwste schip Seven Seas Grandeur™.”

Caroline Smith begon haar carrière bij Regent als hoofd marketing voor EMEA en kwam al snel terecht op haar huidige positie als vice-president consumentenmarketing. In deze rol voert Smith de strategie voor de consumentenmarkt uit, door reizigers wereldwijd te overtuigen van de ongeëvenaarde Regent experience.

Voordat ze bij Regent Seven Seas Cruises aantrad, was Smith actief als merkenbouwer en strategisch marketeer in de wereld van consumentenproducten als chocola, snoepgoed en A-merk dranken. Ze behaalde een mastertitel met eervolle vermelding voor strategisch marketing management, een postdoctoraal diploma in marketing en een bachelordiploma in bedrijfscommunicatie.

Opvolging directie
Regent Seven Seas Cruises maakte verder bekend dat de huidige Chief Sales & Marketing Officer Andrea DeMarco in 2023 de opvolger wordt van Jason Montague als president van Regent Seven Seas Cruises. Naast haar huidige verantwoordelijkheden gaat DeMarco nu ook rapporteren over omzetbeheer, passagiersdiensten en de internationale verkoopactiviteiten - geleid door Caroline Smith - en haar visie geven op het algemene strategische beleid van de luxury cruise line.

Andrea DeMarco verklaarde namens het gehele team van Regent Seven Seas Cruises: “Wij feliciteren Graham met ruim twee decennia van succes en uitzonderlijke verdiensten voor het bedrijf.  Zijn passie en toewijding hielpen hem een team te bouwen van louter de-besten-in-de-klas. Ook is het voor mij fantastisch dat ik kan blijven samenwerken met Caroline in haar nieuwe internationale rol.”

Graham Sadler met pensioen bij Regent Seven Seas Cruises®