Griezel weg bij deze spookachtige Airbnb accommodaties

29 October 2020


1. The Haunted Bedroom at Talliston (Great Dunmow, UK)
Donkere kleuren en griezelige beelden, dat zijn de eerste twee dingen die opvallen wanneer je de foto’s van deze accommodatie bekijkt. De grote slaapkamer in een van Engeland’s meest extravagante huizen is volledig gedecoreerd in Art Nouveau stijl en geeft gasten het gevoel dat ze rechtstreeks een nachtmerrie inlopen. Durf jij je ogen nog te sluiten?

2. Merril House – The Haunted Room (Prince Edward, Canada)
Dit bijzondere huis, dat gebouwd is in 1878 voor wetenschapper Edwards Merril, is reeds volledig in haar Victoriaanse glorie hersteld. De prachtige kunst en het traditionele interieur vormen samen een mooi stukje geschiedenis. En wie weet kom je er zelfs meer te weten over de oorspronkelijke bewoner van het huis die inmiddels al jaren is overleden…

3. The Chamber Apartment (York, UK)
Als we de legende moeten geloven spookt het in dit 600 jaar oude appartement. De Airbnb host noemt het dan ook niet voor niets de madness chamber – de kamer van waanzin. De accommodatie is een ware tijdscapsule met het houten interieur en uitzicht op de immense kathedraal. Rustig gelegen en met een kleine tuin, is dit de perfecte locatie voor een griezelig uitstapje. Zou jij hier lekker slapen?

4. Een wereld vol hobbits en tovenaars (Fairfield, VA, United States)
Misschien wemelt het hier niet van de geesten, maar de wereld van magie en mysterie kan ook behoorlijk op je zenuwen werken. Voor deze woning reis je af naar Midden-Aarde en treed je toe tot de wereld van hobbits en tovenaars. Omgeven door groen, begeef je je hier in een magische wereld. Laat je fantasie de vrije loop en aanschouw de kenmerkende hobbit details waaronder een ronde buitendeur, aarden dak, verschillende bogen en tal van houten details. Vergeet je kostuum niet in te pakken voor je op avontuur gaat!

5. The Haunted House Apt 302 (Penetanguishene, Canada)
Wanneer je de oprit van deze enorme woning op komt, steken de Victoriaanse torens hoog boven je uit. Eenmaal binnen stijgt de spanning bij het zien van de gedimde lichten en het horen van de krakende trap wanneer je naar de derde verdieping loopt. Het historische gebouw is een van de oudste huizen in het dorp dat nog intact is. Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis of alleen maar de nacht in een bezeten huis door wil brengen; je bent hoe dan ook op de juiste plek.

Interactieve Murder Mystery (Fort Myers, FL, United States)
Ook al is op reis gaan deze Halloween wellicht wat lastig, betekent dat niet dat je geen griezelige activiteiten kunt ondernemen vanuit huis. Airbnb introduceert nu een gevarieerd aanbod aan Online Experiences die mensen op een creatieve, veilige manier vermaak bieden. Voor de engste feestdag van het jaar is de Interactieve Murder Mystery Online Experience van Tiny Theatre een perfecte match. Ga met twee professionele acteurs op zoek naar het antwoord op de vraag “Wie heeft Zolan Mize vermoord?”. Achterhaal jij de waarheid?

Met Airbnb zijn er meer dan genoeg angstaanjagende mogelijkheden om een onvergetelijke Halloween te beleven. Kijk voor meer inspiratie ook op: airbnb.com/Halloween.  

Alle woningen in dit persbericht zijn puur bedoeld ter inspiratie en illustratie. Airbnb adviseert of onderschrijft de uitgelichte accommodaties of andere woningen op het platform niet.

Over Airbnb
Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld. Voor meer info zie: www.airbnb.nl 

Griezel weg bij deze spookachtige Airbnb accommodaties