Het originele SCREAM huis staat op Airbnb

29 September 2021


SCREAM 2022
Toen de film 25 jaar geleden, in 1996, werd uitgebracht, groeide de genre-brekende film uit tot een popcultuurfenomeen en bracht uiteindelijk nog vier vervolgen voort. SCREAM, de nieuwste film in de reeks, zal vanaf 12 januari 2022 wereldwijd in de bioscoop te zien zijn. 

"Het beschermen van de stad Woodsboro is mijn levenstaak, en ik heb zeker een talent ontwikkeld om aan Ghostface te ontsnappen," aldus Riley. ‘’Als Host zal ik gasten nauwlettend in de gaten houden om ervoor te zorgen dat niemand wordt verrast door een onverwachte plotwending. Geloof me, horrorfilms houden het altijd interessant, ten goede of ten kwade...“ 

Overnacht in het originele SCREAM huis
Dewey organiseert drie overnachtingen voor maximaal vier personen op het landgoed in Noord-Californië op 27,29 en 31 oktober voor slecht $5* per nacht, ter ere van de aanstaande release van SCREAM in 2022. Tijdens hun verblijf zullen gasten alle enge elementen van de originele SCREAMfilm ervaren, Inclusief:

  • Een virtuele welkomstgroet van Dewey bij het inchecken (zolang Ghostface hem niet eerst te pakken krijgt). 
  • De kans om het SCREAM huis in al zijn oorspronkelijke glorie te verkennen, van messteken op de deuren tot de garage waar Dewey’s zus Tatum haar ongelukkige ondergang tegemoet ging.
  • Een filmmarathon met alle vier de SCREAM films (op VHS, natuurlijk).
  • Een speciale telefoonlijn om Ghostface te bereiken, voor het geval slachtoffers (uhh, gasten) vragen durven te  stellen of verzoeken durven te doen – maar pas op, hij zou het huis ook wel eens kunnen bellen. 
  • Klassieke Amerikaanse 90’s snacks, zoals Jiffy Pop, ijs met zoveel  Reddi-whip als je op kan en pizza.
  • De kans om unieke SCREAM memorabilia mee naar huis te nemen, waaronder een DVD bundel van de eerste vier SCREAM films, Woodsboro High spullen, SCREAM (2022) posters en meer.  

Degene die durven te boeken, moeten er rekening mee houden dat de regels van dit verblijf in strikte overeenstemming zij met de lokale Covid-19 richtlijnen. Dat betekent ook dat je alleen een nachtje kan blijven slapen als je woonachtig bent in de Verenigde Staten. Gasten kunnen gerust zijn, wetende dat het personeel ter plaatse de richtlijnen van het Center for Disease Control and Prevention en de Covid-19 veiligheidspraktijken van Airbnb zal volgen.

Superfans die geïnteresseerd zijn kunnen vanaf dinsdag 12 oktober om 19:00 uur een verzoek indienen om dit verblijf te boeken op airbnb.com/halloween.

De meest scary Online Experience 
Voor de SCREAM liefhebbers en horrorfilmfans die het verblijf niet kunnen boeken, is er nog genoeg kans om een adrenalinekick te krijgen. Kevin Williamson, screenwriter, uitvoerend producent van SCREAM (2022) en expert op het gebied van horrorfilms, organiseert op donderdag 28 oktober een Online Experience waar gasten de kans krijgen om behind-the-scenes geheimen van de SCREAMfranchise te ontdekken, waaronder de cast, personages, plotwendingen en nog veel meer.

Reserveringen voor deze spannende Online Experience openen ook dinsdag 12 oktober om 19:00 uur, en is mogelijk via airbnb.com/SecretsofSCREAM.
 

* Inclusief belastingen en toeslagen

** De verblijven van één nacht zijn geen wedstrijd 

Over Airbnb
Airbnb werd geboren in 2007 toen twee Hosts drie gasten verwelkomden in hun woning in San Francisco. Sindsdien is Airbnb uitgegroeid tot vier miljoen Hosts die samen meer dan 900 miljoen gasten hebben verwelkomd in vrijwel elk land ter wereld. Elke dag bieden Hosts unieke verblijven en Experiences aan, , zodat hun gasten zich op een authentieke manier verbonden voelen met de wereld om hen heen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl.

Het originele SCREAM huis staat op Airbnb