Hotel The Manor Amsterdam omgetoverd tot love hotel deze kerst

23 December 2020


The Manor Amsterdam, onderdeel van hotelgroep Eden Hotels, is omgedoopt tot Love Hotel en verwelkomde alle deelnemers na hun lange reis. De gasten werden geheel Corona-proof op gepaste afstand ontvangen en verbleven in ruime kamers met balkon of tuin. Op deze manier had iedereen de ruimte om uit te rusten en zich klaar te maken voor de grote dag dat zij hun geliefde of familie weer zouden zien. Het team van The Manor zorgde ervoor dat alle deelnemers in de watten werden gelegd. Op de grote dag werd de All You Need is Love Kerstbus voor het hotel gereden om alle deelnemers op te halen. Dit jaar is het niet één bus maar praten we over een stoet van de grote Kerstbus met daarachter 4 kleine mini-vans die ervoor zorgde iedereen veilig bij hun geliefden thuis te brengen.  

Het Amsterdamse boetiekhotel is een perfecte match met dit liefdevolle programma. Alleen al door  jarenlange slogan van The Manor Amsterdam Love City Life voelde deze samenwerking als meant to be. De romantische uitstraling van het hotel en de focus op families en geliefden zorgden voor een compleet verhaal. Om de buitenlandse deelnemers te laten overnachten in een Amsterdams hotel met rijke geschiedenis, het gebouw fungeerde als eerste burgerziekenhuis van Amsterdam en daar is ook Nederlandse legende Johan Cruijff geboren, maakte het hele verblijf extra bijzonder en speciaal.

Leg de tissues maar klaar want de All You Need is Love Kerstspecial is op Kerstavond a.s. donderdag 24 december om 20.30u op RTL4 te zien.

Over Eden Hotels
Eden Hotels is een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 een lokale beleving en blijvende herinneringen biedt. Een groep van dertien, binnenkort 14, unieke stadshotels waar niet alleen alle basics dik in orde zijn, maar ook gastvrijheid en plezier de belangrijkste pijlers vormen. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken alle Eden Hotels zich. De hotelgroep bestaat uit het Hard Rock Hotel Amsterdam American, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden, The ED Amsterdam en het Savoy Hotel Rotterdam. Zie voor meer informatie www.edenhotels.nl of bekijk de individuele hotelwebsites.

Hotel The Manor Amsterdam omgetoverd tot love hotel deze kerst