HUP! Met de hele familie naar het sportiefste hotel van Nederland

18 June 2020


De zomer is in aantocht en dat betekent lange avonden, aangename temperaturen en tijd om met het hele gezin te ontspannen. Een vakantie naar het buitenland is nog niet voor iedereen weggelegd maar een vakantie in eigen land doet hier zeker niet aan onder. Op zoek naar een hotspot voor het hele gezin deze zomer? HUP is the place to be.  Het in Mierlo gelegen familiehotel beslaat maar liefst 10.000 m2 aan sport, fun en wellness faciliteiten. Hier kan alles! Glijd vanuit je hotelkamer direct de ontbijtzaal in via de glijbaan midden in het hotel en laat het dollen en dwazen beginnen. Speciaal voor de avontuurlijkste families in Nederland biedt het hotel vanaf 1 juli een all inclusive arrangement aan. Hotelovernachting? Check. Uitgebreid ontbijt, lunch en diner? Check. Eindeloos veel plezier? Check, check, check.

Plezier voor jong en oud

Terwijl de kinderen genieten van onbeperkte ranja en hun energie al klimmend en klauterend kwijt kunnen in Monkey Town, kunnen ouders relaxen in de sauna of in het zwembad. Ook de ruime PLAY area is een droom voor kleine avonturiers met eindeloos veel activiteiten, waaronder mini golf, een interactieve voetbalmuur en een mega voetbaltafel. Hier scoor je zeker punten mee bij de kids!  

Sportievelingen kunnen gebruik maken van de fitnessruimte of de squashbaan maar ook groepslessen worden aangeboden op gepaste afstand. Leef je uit tijdens een spinning les of gooi de zitspieren los tijdens een uurtje bowlen om vervolgens in het restaurant HUP EET te genieten van een driegangenmenu of een lekker stuk vlees in het grillrestaurant.

Bruisende omgeving

Je hoeft nergens heen want binnen het complex is er genoeg te doen en te ontdekken. Maar voor wie wel op pad wilt, is de omgeving ook nog eens hartstikke leuk. Bezoek het bruisende Eindhoven of Helmond op een steenworp afstand of maak een heerlijke fietstocht in de natuurrijke omgeving. Ontdek de Brabantse landschappen met prachtige bossen, heides, uitgestrekte weilanden en idyllische huisjes. Vanuit het HUP spring je zo op een (gehuurde) fiets of trek de wandelschoenen aan en ga erop uit.

Na een lange dag de bruisende omgeving te hebben verkend, staan diverse bar bites en drankjes klaar voor het hele gezin. Geniet van een ontspannen namiddag en kijk gezellig een film in de thuisbioscoop of bezoek het voetbalmuseum in het hotel en test je voetbalkennis met de voetbalquiz.

All is Inclusive genieten

Speciaal voor de zomer heeft HUP een All is Inclusive concept geïntroduceerd. Niet meer elk ijsje of colaatje apart afrekenen, maar onbeperkt genieten van hapjes en drankjes en verschillende activiteiten. In de sportieve en speelse kamers van CLUB Room heeft iedereen genoeg ruimte en gaan sport en ontspanning hand in hand. Dit staycation arrangement is ideaal voor wie deze zomer wil zwemmen, klimmen, fietsen, glijden, minigolfen, bowlen, voetballen en relaxen zonder zorgen.

Het All is Inclusive arrangement is al vanaf 2 nachten te boeken en biedt speciale kortingen voor kinderen. Voor meer informatie, zie: www.hup.eu/all-inclusive-staycation.

Over Carlton Hotel Collection

HUP maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Carlton Hotel Collection bestaat momenteel uit twaalf viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, vier in Groot-Brittannië en één in België. De hotels zijn zowel qua exploitatie als qua onroerend goed in het bezit van Carlton Hotel Collection. Elk hotel wordt gerund door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. Carlton onderscheidt zich daardoor niet alleen in diversiteit, maar ook in sfeer: persoonlijk, warm en gastvrij. Met een totaal aan 825 medewerkers is Carlton Hotel Collection een hotelbedrijf van formaat. Voor meer informatie en een overzicht van alle hotels in de collectie, zie www.hup.eu en www.carlton.nl.

HUP! Met de hele familie naar het sportiefste hotel van Nederland