Hup, we mogen weer!

19 August 2021


Bewegen en plezier maken
Bij HUP is stilzitten geen optie. Tenzij het in de sauna, de whirlpool of het restaurant is. HUP is namelijk de ideale uitvalsbasis voor iedereen die toe is aan inspanning én ontspanning. En met maar liefst 10.000 m2 aan sport, fun en wellness faciliteiten is er ruimte genoeg voor een gezonde battle. Want bij HUP onderneem je de leukste activiteiten met elkaar. Een balletje slaan? Kies bijvoorbeeld uit tennis, squash, minigolf of voetbal. Of pak er een lekker HUP HOP biertje bij in de Sports Bar. Hier kan het tot in de late uurtjes gezellig zijn.    

HUP voor elkaar
Bij HUP kan alles en doen we alles voor elkaar. ’s Ochtends samen zweten in de sportschool of juist verfrissing opzoeken in het zwembad. Dans je liever je heupen los? Versterk dan meteen je spieren tijdens een actieve Zumbales. Kies uit ruim 19 groepslessen en geniet daarna samen van een uitgebreid ontbijt. Vrijwel alle faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wil je even he-le-maal niks? Met vier sauna’s, twee whirlpools en een stoombad, heeft HUP alles in huis om ultiem te relaxen. 

HUP, de omgeving verkennen!
Als afwisseling op de sportieve dagen, is het ontdekken van de omgeving rond HUP ook zeker een must. Het hotel is gelegen in het hart van het prachtige Brabantse landschap met uitgestrekte weilanden, bospaden en pittoreske dorpjes. Eindeloze wandel- en fietsroutes liggen om de hoek. Perfect om je hoofd helemaal leeg te maken. Voor wie behoefte heeft aan gezellig shoppen kan in het hippe Eindhoven terecht. HUP is je gids als het gaat om de leukste hotspots, hippe restaurants, vintage winkels en culturele uitstapjes. Aan het einde van de dag schuif je dan lekker aan bij HUP EET. Voor wie er nog genoeg energie over heeft is grillen & bowlen een echte aanrader! 

Over Carlton Hotel Collection
HUP maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Carlton Hotel Collection bestaat uit twaalf viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, vier in Groot-Brittannië en één in België. Carlton onderscheidt zich niet alleen in diversiteit, maar ook in sfeer: persoonlijk, warm en gastvrij. Met een totaal aan 825 medewerkers is Carlton Hotel Collection een hotelbedrijf van formaat. Voor meer informatie en een overzicht van alle hotels in de collectie, zie www.hup.eu en www.carlton.nl.

 

 

 

Hup, we mogen weer!