Huur op Airbnb je eigen berg in Big Sky, Montana

29 April 2021


Een bijzonder avontuur
Omdat reizen naar centra van grote steden en populaire toeristische bestemmingen het afgelopen jaar zijn verstoord, ontdekken (of herontdekken) steeds meer mensen de schoonheid van de natuur en wordt de voorkeur gegeven aan uitjes naar meer afgelegen bestemmingen. Sterker nog, wishlists op Airbnb met de zoekwoorden ‘berg’, ‘wandelen’ of ‘landelijk’ in de titel zijn het afgelopen jaar met 68% gestegen.

En precies daarom hebben Big Sky Resort en de wereldberoemde rots- en bergbeklimmer, Conrad Anker, de handen ineengeslagen om twee gasten deze herfst de kans te bieden om de natuur te ervaren als privébewoners van de majestueuze Andesite Mountain in Big Sky, Montana. Terwijl Anker op expeditie is naar de Mount Everest, krijgen gasten de zeldzame kans om de 5.850 hectare van het ongerepte terrein te ontdekken en deel te nemen aan een verscheidenheid aan activiteiten. Zo kun je 160 km aan wandel- en fietspaden in de regio verkennen of een ritje met de tram maken naar de top van Lone Mountain.

Logeren in Big Sky
Tijdens het verblijf kun je de natuurlijke wonderen van Montana op verschillende manieren beleven. Zo wordt er een privé-expeditie georganiseerd naar Lone Peak, Montana’s hoogste en meest schilderachtige uitzicht. Ook kunnen gasten genieten van een rondleiding tussen de flora en fauna van Big Sky. Vervolgens ontspan je diep tussen de bergen in een prachtige yurt inclusief diner voor twee. En om je niet te vervelen worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een cursus vliegvissen op de Gallatin Rivier, rodelen tussen de bergtoppen en kun je de prachtige sterrenhemel bewonderen tijdens de Draconiden-meteorenregen die de eerste nacht van het verblijf te zien is.

Het eenmalige verblijf van twee nachten boven op de adembenemende Andesite Mountain van Big Sky Resort vindt plaats van donderdag 7 oktober tot en met zaterdag 9 oktober en is vanaf 13 mei te boeken voor twee avonturiers. Momenteel kan het verblijf vanwege de Covid-19 pandemie alleen geboekt worden door reizigers uit de V.S. Echter kunnen internationale geïnteresseerden wel Airbnb’s wishlist‘Design in the Wild’ bekijken om andere architectonische verblijven in de wildernis te ontdekken.

* Dit eenmalige verblijf van twee nachten is geen wedstrijd.

Over Airbnb
Airbnb is een community gebaseerd op verbondenheid – een community die werd geboren in 2008 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco en sindsdien is uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 800 miljoen gastaankomsten hebben verwelkomd in ongeveer 100.000 steden in bijna elk land en elke regio over de hele wereld. Hosts op Airbnb zijn gewone mensen die hun werelden delen om gasten het gevoel van thuiskomen te geven. Bij Airbnb geloven we dat hosts, gasten en de gemeenschappen waarin we actief zijn, alle belanghebbenden zijn die we moeten dienen, en dat door hen naast onze medewerkers en investeerders van dienst te zijn, we een blijvend succesvol bedrijf opbouwen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl

Huur op Airbnb je eigen berg in Big Sky, Montana