Jeroen Hüpscher verder als non-exec bij team.blue

6 October 2020


Fundament voor team.blue
Toen Hüpscher in 2013 bij TransIP begon, waren er dertig mensen werkzaam en werd zo’n negen miljoen euro omgezet. Drie jaar later was TransIP het grootste hostingbedrijf in Nederland met 75 medewerkers en een omzet van vijfentwintig miljoen euro. In de jaren daarna initieerde en begeleide Hüpscher verschillende acquisities, zoals het terugkopen van aandelen van EQT in 2017 en de overname van de IT-Ernity Group in 2018. Dit leidde tot de vorming van de TransIP Group, met de merken TransIP, CloudVPS, Proserve, Signet, VDX, DDS en Webstekker. Vorig jaar legde Hüpscher met Jonas Dhaenens, oprichter en CEO van de Combell Group, het fundament voor team.blue. Dhaenens is nu CEO van team.blue, Mark van Teunenbroek neemt de functie van MD Nederland over.

Inspirerende visie
Jeroen Hüpscher over zijn nieuwe stap: “Met team.blue staat er een organisatie die op alle niveaus – commercieel, technisch, operationeel en financieel – de top van Europa vormt. Ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt, het is fantastisch dat we zo’n geweldig mooi bedrijf hebben kunnen neerzetten! Met Mark van Teunenbroek heeft team.blue een intelligente en moderne leider voor de Nederlandse markt, hij heeft alle capaciteiten en mijn volledige vertrouwen om onze transformatie succesvol aan te sturen.” Jonas Dhaenens, Group CEO team.blue, vult aan: “Jeroen is een van de architecten van team.blue en ik ben erg blij dat hij, ondanks zijn vertrek als MD, zijn brede kennis, ruime ervaring en inspirerende visie aan ons bedrijf blijft verbinden. Zonder hem was team.blue niet geweest wat het nu is!”

Over team.blue
team.blue biedt digitale support aan bedrijven en ondernemers in Europa. Het team van meer dan 1.400 experts werkt dag in dag uit aan het ondersteunen van de meer dan 2.5 miljoen klanten verspreid over het continent. team.blue is ontstaan uit de fusie tussen de Nederlandse TransIP Group en de Belgische Combell Group, twee toonaangevende hostingbedrijven. Oprichters Ali Niknam – ook bekend van de bank bunq – en Jonas Dhaenens willen van hun nieuwe bedrijf een van de grootste hostinggroepen van Europa maken. Dit door nieuwe technologieën te ontwikkelen en bedrijven te voorzien van innovatieve digitale diensten. Zie voor meer informatie ook team.blue.

Jeroen Hüpscher verder als non-exec bij team.blue