Logis Hotels wil Europees marktleider worden in flexibele werkplekken

27 May 2021


Pilot in 60 Logis Hotels
Logis hotels biedt in samenwerking met Hop ‘n Space flexibele werkplekken in hotels in de stad, maar ook op het platteland. Zo kun je overal en op elk moment beschikken over een flexibele en functionele werkplek. Een pilot is gestart in 60 Logis Hotels in Frankrijk. Het aanbod wordt geleidelijk aan uitgebreid, zodat je er ook in andere landen in Europa en in Nederland gebruik van kan maken.

Nieuwe doelgroep voor Logis Hotels 
Hop ‘n Space biedt voor hoteliers van Logis de mogelijkheid om een nieuwe doelgroep aan zich te binden. Reserveren kan makkelijk en direct via de site van goworkandco (aan een Engelse versie wordt gewerkt) waar alle locaties op staan vermeld. De locaties van Logis hotels en Hop ‘n Space bieden al de nodige faciliteiten: Hi-speed wifi, stroompunten en usb-aansluitingen, gratis parkeerplek en een goede toegankelijkheid voor minder validen. 
Naast de workspace biedt het hotel uiteraard koffie- en thee, maar ook ontbijt- en cateringservice aan. Via Hop ‘n Space is het daarnaast mogelijk om vergaderzalen, privé hotelkamers (als workspace) en hotelfaciliteiten zoals spa, zwembad of sportfaciliteiten te boeken.

Voordelen voor ETIK kaarthouders
Klanten van het ETIK-loyaliteitsprogramma van Logis hotels profiteren van aantrekkelijke tarieven op het aanbod van Hop ‘n Space: geen administratiekosten berekend en een maandelijks abonnement voor € 9,90 in plaats van € 14,90 met onbeperkt toegang tot de co-working spaces van het Hop ‘n Space netwerk. 

Enthousiaste reacties van hoteliers
De eerste reacties van hoteliers zijn enthousiast:

“Dit concept stelt ons in staat om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Onze gast hoeft niet meer op zoek naar een plek buiten het hotel, want alles is ter plekke aanwezig. Op deze manier bedienen we zowel de individuele freelancers, kleine- en grote bedrijven en voldoen aan de groeiende vraag van flexibele werkplekken.”
- Cassandra Cyrvan, adjunct-directrice van Logis hotel Center Brest in Brest, Frankrijk

“Door co-working spaces aan te bieden in hotels heeft onze gast de kans om even uit zijn vertrouwde omgeving te stappen. Ik denk dat het heel belangrijk is om af en toe van omgeving te veranderen en  thuiswerken een andere vorm te geven om het hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen.”
- Anne-Olivia Ghys, eigenaresse van Logis hotel Villa C in Bourges, Frankrijk

Logis Hotels wil Europees marktleider worden in flexibele werkplekken