Meer comfort dankzij nieuwe Home Check-in Service

16 June 2022


Emirates voegt nieuwe Home Check-in Service toe en breidt daarmee First Class ervaring uit. Hiermee krijgen passagiers de mogelijkheid om vanuit huis in te checken op een gemakkelijke en comfortabele manier. De service wordt gratis aangeboden aan Emirates' First Class reizigers die in Dubai en Sharjah verblijven. De Check-in Agents komen op een van tevoren afgesproken tijdstip bij passagiers thuis of in hun hotel om alle incheckformaliteiten af te handelen. Zo worden onder andere alle documenten gecontroleerd, de bagage ingecheckt en de boardingpassen uitgegeven. Mocht er toch nog extra bagage zijn, dan is er op de luchthaven een loket waar dit nog afgegeven kan worden.

Zorgeloos inchecken
De Check-in Agents brengen de bagage direct naar de luchthaven. Passagiers reizen vervolgens gemakkelijk zelf naar het vliegveld wanneer het hen uitkomt dankzij de gratis Emirates Chauffeur Service. De Home Check-in Service kan tot 24 uur voor vertrek van de vlucht worden geboekt en de uiterste inchecktijd is zes uur voor vertrek. Passagiers moeten daarnaast minimaal 90 minuten voor de vlucht op Dubai International airport (DXB) arriveren, waarna zij direct door kunnen lopen naar de immigratie en beveiliging, om vervolgens neer te strijken in de speciale Emirates First Class Lounge.

Luxe lounge
First Class passagiers kunnen rekenen op een aangename ervaring in de Emirates First Class Lounge. Zo genieten reizigers er onder andere van een gratis gezichtsbehandeling in de Timeless Spa en kunnen ze gebruik maken van de diensten van Shoeshine door Mr Cobbler. Tevens proeven passagiers er vier soorten Champagne in de speciale Moet en Chandon bar, zijn er speciale aanbiedingen bij luxe wijn en sterke dranken retailer Le Clos en ontdekken ze limited-edition thee blends van Dilmah Tea. Vanuit de Emirates Lounge is het voor passagiers op bepaalde routes zelfs mogelijk om direct aan boord te gaan via een privé-vliegtuigslurf.

Unieke beleving aan boord
Met meer dan 1.700 First Class stoelen in de vloot die uitsluitend bestaat uit A380’s en Boeing 777’s, blijft Emirates de standaard zetten voor premium reizen met de Emirates First Class services en productinnovaties. De luchtvaarmaatschappij wordt gekenmerkt door volledig afgesloten privé suites, in-flight Shower Spa, Onboard Lounge en vele andere primeurs in de industrie.

Efficiënte check-in voor passagiers in alle klassen
Alle Emirates passagiers kunnen profiteren van een soepele en contactloze check-in op de luchthaven door gebruik te maken van de Emirates App. Hiermee checken zij in en ontvangen zij een mobiele boardingpass. Ook kunnen reizigers gebruik maken van de Emirates self-service bag drop. Geregistreerde passagiers gaan vervolgens handsfree verder via de geïntegreerde biometrische tunnel en smart gates op DXB.

Meer comfort dankzij nieuwe Home Check-in Service