NCL kondigt aflevering "Embark with NCL" met Norwegian Prima aan

Kijkers ontdekken het historische debuut van het nieuwste schip

14 December 2022


Een exclusieve kijk in de doopceremonie
Voor de allereerste keer opent NCL het doek en nodigt kijkers uit om onderdeel te zijn van de belangrijkste mijlpaal van elk nieuw schip, de doopceremonie en de viering. Met de eerste aflevering genaamd "Christening Norwegian Prima: First in Class." Het publiek krijgt een plaats op de eerste rij voor het exclusieve evenement dat begint met een voorproefje van de openingsceremonie in de HARPA Concert Hall, het epicentrum voor de IJslandse culturele kunsten. De avond omvatte optredens van de bekroonde IJslandse singer-songwriter Briet en het Iceland Symphony Orchestra. De festiviteiten gaan door wanneer Godmother Katy Perry aan boord gaat van Norwegian Prima om het schip officieel te dopen en zij het schip doopt door de ceremoniële champagnefles over de romp van het schip te breken. Dit ceremoniële moment markeert het begin van de eerste reis van Norwegian Prima.

Bekijk de exclusieve ervaringen aan boord
In deel twee, "Norwegian Prima: Discover Innovation", krijgt men een exclusieve kijk achter de schermen van de nieuwe ervaringen aan boord van het schip. Deze experiences maken hun debuut bij zowel NCL als binnen de cruise industrie. Waaronder de Indulge Food Hall met 11 verschillende eetgelegenheden, de Prima Speedway met drie verdiepingen en twee adrenaline verhogende glijbanen en The Drop en Rush. Daarnaast kunnen kijkers binnenkijken in de Metropolitan Bar en een drie verdiepingen hoog transformerend theater waar "The Price is Right" en de Tony Award®-genomineerde musical "Summer: The Donna Summer Musical" worden getoond.

"Met het debuut van de Prima Klasse wilden we dat onze gasten versteld zouden staan vanaf het moment dat ze aan boord stapten en meteen blijvende herinneringen zouden creëren met familie en vrienden," zei Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. "En wat is een betere manier om die allereerste herinnering te beginnen dan met de doop van Norwegian Prima in een van de mooiste en spectaculairste landen ter wereld, IJsland. Met deze ‘’EMBARK with NCL’’-aflevering ben ik ontzettend enthousiast om onze gasten voor het eerst een kijkje te geven in deze gedenkwaardige mijlpaal en hen te inspireren om samen met ons hun droomvakantie op zee te beleven."

Zay Harding en Lexia Alfrod nemen je mee op reis
De aflevering wordt gepresenteerd door Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en wereldreiziger Zay Harding en Lexie Alford (ook wel bekend als Lexie Limitless), de Guinness World recordhouder voor de jongste persoon die op 21-jarige leeftijd naar elk land reisde. Kijkers volgen hen in deze ‘’EMBARK with NCL’’-aflevering terwijl ze alles ervaren wat Norwegian Prima te bieden heeft en tegelijkertijd de natuurlijke wonderen van het land van vuur en ijs ontdekken.

De volgende ''EMBARK with NCL''-aflevering met Norwegian Prima is te bekijken via http://www.ncl.com/embark. Ga voor meer informatie over ''EMBARK with NCL'', of om de volledige verzameling van EMBARK te bekijken, naar www.ncl.com/embark

Kijk voor meer informatie over NCL’s schepen en routes, of om een cruise te boeken op www.ncl.com of neem contact op met een reisprofessional.

NCL kondigt aflevering