Nederlanders massaal op zoek naar kampeerplekken

30 March 2021


Slapen op het erf van de boer
Vanuit deze boerderij in Noord-Brabant worden bezoekers vriendelijk verwelkomd door biggetjes, kippen, katten en honden. Een perfecte bestemming voor dierenliefhebbers én natuurliefhebbers, want hier stal je je tentje midden op een weiland uit. De Campspace is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende omgeving: van natuurgebied de Kampina tot aan Kasteel Nemelaer, er is van alles te ontdekken.

Ontspannen tussen de fruitbomen 
Overnachten tussen de appel- en perenbomen? Het kan bij deze natuurrijke Campspace in Oudewater. Iedereen die hier zijn tent, camper of caravan neerzet mag niet alleen zelf zijn eigen fruit plukken, maar ook gebruik maken van het zwembad én het privéstrandje. Ook een duik in de Hollandsche IJssel behoort tot de mogelijkheden, welke makkelijk bereikbaar is met een trappetje vanaf de locatie. Een groene plek midden in het land voor iedereen die wilt genieten van de Nederlandse lente, de ondergaande zon en een kampvuur om na een lange dag marshmallows te roosteren. 

Kamperen in een voedselbos
Nederland kent steeds meer voedselbossen: bossen waarin eetbare gewassen groeien, zoals kastanjes, fruit van bomen en struiken en andere gewassen zoals komkommer en kruiden. Ecologisch kamperen in zo’n voedselbos kan bij deze Campspace in Zeeland.  Een fijne plek om thuis te komen na een dag op het Zeeuwse strand of in de Zeeuwse duinen en waar respect voor de natuur centraal staat. Liever niet kamperen, maar toch overnachten op deze bijzondere locatie? Boek dan de luxe yurt of caravan voor een unieke ervaring. 

Back to basic in Langerak
Vlakbij UNESCO werelderfgoed Kinderdijk is deze Campspace te vinden, bestaande uit een ruime tuin, boomgaard en bos. Een ideale plek voor iedereen die behoefte heeft aan ruimte en een weekend vol ontspanning. Voor wie niet beschikt over een eigen tent maar toch graag wilt kamperen, staat een wigwam klaar en voor wie liever tussen vier muren slaapt zijn een vintage caravan óf houten huisje beschikbaar. 

Romantisch logeren onder de eikenboom 
Op zoek naar een romantische kampeerbestemming voor twee? Deze Campspace in Zuid-Holland biedt plek voor kampeerliefhebbers op een weiland onder een eikenboom. De prachtige boerderij ligt nabij Den Haag en Leiden en is daarom perfect voor iedereen die even wilt ontsnappen aan het stadse leven. Zin in een sportief weekend? De locatie beschikt over een volleybalveld en paarden en is daarnaast omringd door mooie fiets- en wandelpaden.

Over Campspace
Campspace is een online platform dat kampeerplekken aanbiedt op privéterrein van lokale hosts en microcampings. Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten. Hoe laagdrempeliger het is om een weekendje in de buitenlucht door te brengen, hoe groter de kans is dat mensen dit vaker zullen doen. Campspace streeft naar een toekomst waarin buiten actief zijn onderdeel is van een gezond en gelukkig leven. Voor meer informatie over Campspace zie: www.campspace.com.

Nederlanders massaal op zoek naar kampeerplekken