Nog meer voordelen in Dubai deze winter met de Emirates boardingpass

Geniet van de zon en profiteer van exclusieve aanbiedingen in de VEA

1 November 2022


My Emirates Winter Pass
Het is simpel: Emirates reizigers die naar of via Dubai vliegen, tonen hun instapkaart en een geldig identiteitsbewijs bij honderden winkels, ontspannings- en eetgelegenheden, evenals beroemde attracties en luxe kuuroorden, om zo te genieten van fantastische kortingen in heel Dubai en de VAE. Op deze website zijn alle unieke aanbiedingen terug te vinden. Daarnaast ontvangen Emirates passagiers tevens een gratis ticket* voor Tour Dubai's Creek Sightseeing Cruise. Deze excursie van een uur vindt plaats op een traditionele dhow-boot en biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de historische wijk van Dubai.

Ontdek meer van Dubai met Emirates
Er is voor elke reiziger wat wils bij een bezoek aan Dubai dit winterseizoen: van het bijwonen van grote sportevenementen zoals de Emirates Airline Dubai Rugby Sevens en de DP World Tour golf events, tot het onderdompelen in de festiviteiten van december. Dubai biedt daarnaast een verscheidenheid aan ervaringen van wereldklasse met de zonovergoten stranden, de uitmuntende gastvrijheid en onvergetelijke activiteiten.

Emirates Skywards
Members van Emirates' bekroonde loyaliteitsprogramma, Skywards, sparen miles bij allerlei winkels in de VAE. Deze miles kunnen vervolgens worden ingewisseld voor vliegtickets, hotelovernachtingen, maar ook tickets voor onmisbare activiteiten en restaurants. Meer informatie over Emirates Skywards is terug te vinden via deze site.

Emirates heeft de activiteiten naar meer dan 130 bestemmingen op zes continenten veilig hervat en voert momenteel 15 vluchten per week uit van Amsterdam naar Dubai.

*Vooraf boeken is niet nodig voor een gratis ticket. Emirates passagiers maken gebruik van dit aanbod door hun legitimatiebewijs en een geldige boardingpass te tonen – digitaal of uitgeprint – bij de ticket desk op de dag dat zij de activiteit willen doen. Het aanbod is geldig van 1 november 2022 t/m 30 november 2022.

Nog meer voordelen in Dubai deze winter met de Emirates boardingpass