Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. publiceert Stewardship Report

14 December 2020


Het Stewardship Report 
Het Stewardship Report 2019 belicht de belangrijkste vorderingen van de holding op het gebied van Environmental, Social and Governance ("ESG", milieu, maatschappij en bestuur) sinds het laatst gepubliceerde rapport, evenals impactvolle lopende initiatieven, waaronder:

  • Oprichting van het Technology, Environmental, Safety and Security (“TESS”, technologie, milieu, veiligheid en beveiliging) Comité van de Raad van Bestuur van NCLH om toezicht te houden op zaken die verband houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.
  • Oprichting van een speciale ESG-afdeling om de algemene strategie te verbeteren, de ESG-bekendmakingen te versterken en nauw samen te werken met afdelingen in de hele organisatie, waaronder Health, Medical, Safety en Environmental Operations, Human Resources, Legal en Supply Chain.
  • Sterke focus op het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik door middel van initiatieven, waaronder Norwegian Cruise Line, dat door haar samenwerking met JUST Goods, Inc. de eerste grote wereldwijde cruisemaatschappij wordt die geen plastic waterflesjes aan boord gebruikt.
  • Versterkte inzet voor het behoud van de bedrijfscultuur van diversiteit, gelijkheid en inclusie op de werkplek door middel van haar partnerschap met de Florida Diversity Council, diverse wervingsinitiatieven en de recente lancering van onlinetraining op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie, inclusief onbewuste vooroordelen training.
  • De herstart van Hope Starts Here noodhulpcampagne bij orkanen in samenwerking met All Hands and Hearts en schonk $ 3 miljoen en noodhulp na orkaan Dorian.
  • Continue deelname van teamleden die meer dan 1000 uur hebben gedoneerd aan de gemeenschap door middel van evenementen als strandopruimingen, Habitat for Humanity en dinerservices in de Camillus House Campus noodhuisvesting.
  • Talloze filantropie-initiatieven, waaronder de Giving Joy-campagne die hardwerkende leraren erkent en de Encore Moments-campagne die alledaagse helden in het zonnetje zette.
  • In 2019 36% verhoogde uitgaven bij diverse leveranciers in de Verenigde Staten in vergelijking met 2018, als onderdeel van de toezegging om de groei van kleine en diverse leveranciers te vergemakkelijken en aan te moedigen.
  • Oprichting van het Healthy Sail Panel in samenwerking met Royal Caribbean Group, een groep van 11 toonaangevende experts om de cruise-industrie te helpen informeren over de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde gezondheids- en veiligheidsnormen voor cruises als reactie op de wereldwijde COVID-19-pandemie.

Uitdagingen
“Ondanks de uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid waarmee we momenteel worden geconfronteerd, blijft onze toewijding om onze oceanen, het milieu en de bestemmingen die we bezoeken te beschermen en te behouden, de kern van ons dagelijks werk. Met uiteraard het behoud van onze cultuur bestaande uit diversiteit, gelijkheid en inclusie op de werklvloer, ”aldus Frank Del Rio, President en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. “. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en blijven ons inzetten voor een positieve impact op de samenleving en het milieu door de ontwikkeling van onze wereldwijde ESG-strategie, terwijl we onze gasten tegelijkertijd echt uitzonderlijke cruisevakantie-ervaringen bieden. "

Voortdurende verbetering
"Ons jaarlijkse Stewardship Report biedt kritische transparantie aan onze belangrijkste belanghebbenden over onze ‘Sail & Sustain’-initiatieven en we streven naar voortdurende verbetering van onze ESG-bekendmakingen", aldus Andrea DeMarco, Senior Vice President van ESG, Investor Relations en Corporate Communications van Norwegian Cruise Line Holdings. Ltd. “We zijn verheugd te worden erkend met een bovengemiddelde 'B'-klimaatveranderingsscore door CDP, wiens jaarlijkse milieu-openbaarmaking en scoringsproces algemeen wordt beschouwd als de gouden standaard voor milieutransparantie van bedrijven, voor onze inspanningen om een ‚Äč‚Äčleider te zijn in corporate duurzaamheid. "

Sail & Sustain
Het Stewardship Report 2019 maakt deel uit van het wereldwijde duurzaamheidsprogramma van het bedrijf, ‘Sail & Sustain’, wat de missie van de holding weerspiegelt om haar duurzaamheidscultuur voortdurend te verbeteren door middel van innovatie, progressief onderwijs en open samenwerkingen. Het Stewardship Report 2019 is te vinden op de website van NCLH op http://www.nclhltd.com/Stewardship.

Over Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.
Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NYSE: NCLH) is een toonaangevende wereldwijde cruisemaatschappij die de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises exploiteert. Met een vloot van in totaal 28 schepen met ongeveer 59.150 bedden bieden deze merken vaarroutes naar meer dan 490 bestemmingen wereldwijd. Tussen nu en 2027 zal het NCLH de vloot uitbreiden met nog negen schepen.

Over Healthy Sail Panel
Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. heeft samen met Royal Caribbean Group het Healthy Sail Panel (“HSP”) opgericht. Met een groep van 11 toonaangevende experts werkt het panel gezamenlijk om de cruise-industrie te helpen informeren bij de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde gezondheids- en veiligheidsnormen voor cruises in reactie op de nieuw COVID-19-pandemie. De HSP, mede voorgezeten door dr. Scott Gottlieb, voormalig commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration en gouverneur Mike Leavitt, voormalig secretaris van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, bestaat uit wereldwijd erkende experts uit verschillende disciplines, waaronder volksgezondheid, infectieziekten, bio veiligheid, gastvrijheid en maritieme operaties.

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. publiceert Stewardship Report