Norwegian Cruise Line kondigt seizoensfinale aan van ''EMBARK''

30 September 2021


In "Adventure Awaits" krijgen kijkers een stoel op de eerste rij voor het west coast-debuut van het nieuwste innovatieve schip Norwegian Encore, wanneer ze aan haar eerste cruiseseizoen naar Alaska begint.  De memorabele reis begint in Seattle, van waar NCL 21 jaar geleden voor het eerst reizen naar Alaska maakte. Voor het eerst in 17 maanden verwelkomt het team van NCL weer gasten aan boord. De crew kan niet wachten om de opvarenden wederom buitengewone NCL-ervaringen te leveren die ze zo hebben gemist. Van het uitgebreide culinaire aanbod, toonaangevende attracties en Broadway- en West End-niveau entertainment, krijgen kijkers een kijkje achter de schermen van hoe NCL met enorme toewijding veilige en ongeëvenaarde vakanties waarmaakt.

"Vanaf het begin wilden we gasten meenemen op onze Great Cruise Comeback-reis", zegt Harry Sommer, president and chief executive officer van Norwegian Cruise Line.  "Gezien de mate van onzekerheid in de afgelopen maanden die velen van ons hebben meegemaakt, wilden we reizigers geruststellen dat we er alles aan deden om de veiligste vakantie-ervaring te bieden, terwijl we ook de tijd namen om het aanbod aan boord te verhogen.  Via EMBARK – The Series konden we precies laten zien hoe we onze belofte waarmaakten. Deze laatste aflevering is gevuld met zoveel emoties... en wat luid en duidelijk doorkomt, is hoe enthousiast onze gasten en bemanning zijn om weer met ons op zee te zijn."

"Adventure Awaits" is wereldwijd te bekijken vanaf vrijdag 1 oktober 2021 en is de volgende toevoeging aan de reeks EMBARK content, waaronder The Series, Spotlights en Stories, die beschikbaar is op www.ncl.com/embark.

Norwegian Cruise Line hervatte haar cruise activiteiten op 25 juli 2021 na een stillegging van meer dan 500 dagen, waarbij Norwegian Jade zevendaagse routes naar de Griekse eilanden lanceerde. Norwegian Encore werd het eerste schip in de NCL-vloot dat op 7 augustus 2021 terugkeerde met cruises vanuit de VS en vaart momenteel haar inaugurele seizoen van Alaska-reizen vanuit Seattle. Op 15 augustus 2021 was Norwegian Gem het eerste schip in de vloot dat de activiteiten vanuit Miami hervatte en vertrok vanaf de nieuwe Norwegian Cruise Line Terminal in  PortMiami  met een selectie van reizen van een week naar het  Caribisch gebied  en vierdaagse cruises naar de  Bahama's. Norwegian Epic is op 5 september 2021 opnieuw gestart vanuit Barcelona en biedt zevendaagse reizen naar de  westelijke Middellandse Zee tot 24 oktober 2021. Onlangs lanceerde het bedrijf ook Norwegian Getaway opnieuw. Sinds 13 september 2021 vaart zij weer vanuit Rome, waar ze een mix van 10- tot 11-daagse Griekse eilanden routes vaart tot en met 25 oktober 2021. Extra schepen beginnen in Noord-Amerika opnieuw naarmate de herfst vordert.

De herindeling van de hele vloot wordt voortgezet in samenwerking met lokale overheden en wordt geleid door de robuuste protocollen van het SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma van NCL, dat inhoud dat de gehele bemanning en alle gasten volledig moeten worden gevaccineerd om aan boord te gaan voor reizen tot en met 31 december 2021. In samenwerking met de toonaangevende experts van SailSAFE Global Health and Wellness Council worden deze  protocollen regelmatig geëvalueerd en indien nodig aangepast, waarbij op wetenschap gebaseerde beslissingen worden genomen om gasten, bemanning en de bestemmingen die het bezoekt te beschermen. Naarmate de protocollen evolueren en aanvullende informatie beschikbaar komt, worden updates gepubliceerd op  www.ncl.com/sail-safe.

Voor meer informatie over de bekroonde vloot van 17 schepen en wereldwijde routes van het bedrijf, of om een cruise te boeken, kunt u contact opnemen met een reisprofessional of www.ncl.combezoeken. 

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 54 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.

Norwegian Cruise Line kondigt seizoensfinale aan van ''EMBARK''