Norwegian Cruise Line lanceert nieuw platform ''Norwegian Central''

28 January 2021


Boek, leer en profiteer
Met Norwegian Central kunnen reisagenten zich nog beter voorbereiden. Ze krijgen bijvoorbeeld een overzicht van alle uitstaande CruiseNext-certificaten van hun klanten, zodat ze gericht contact met hen kunnen opnemen hierover. Hetzelfde geldt voor de “Future Cruise Credits” (FCC’s) die klanten van NCL hebben ontvangen, vanwege opgeschorte cruises of annuleringen als onderdeel van het “Peace of Mind”-beleid. Het platform biedt ook directe toegang tot NCL’s boekingsmodule “Book Norwegian”, waarmee reisagenten niet alleen nieuwe boekingen kunnen aanmaken, maar ook toegang kunnen krijgen tot bestaande boekingen en klanten online kunnen inchecken. Daarnaast is ook het nieuwe boekingsplatform “NCL Air” geïntegreerd, wat vrijheid en keuze biedt bij het boeken van fly-cruise arrangementen. Het onlangs herziene online trainingsprogramma “NCLU” biedt vernieuwde cursusinhoud, nieuwe prestatieniveaus en een nieuw ontworpen kortingsprogramma waarmee reisagenten kortingen tot 30% kunnen verdienen op privéboekingen door de opeenvolgende leerniveaus te bereiken – welke kunnen worden gecombineerd met huidige promoties. Daarnaast heeft Norwegian Central een link naar de marketingtool “Marketing Headquarters”, waar reisagenten marketingmateriaal, toolkits voor promoties, video’s en nog veel meer kunnen downloaden.

Nieuwe catalogus, met nog meer Europa
In het marketingportaal “Marketing Headquarters” kunnen reisagenten de nieuwe catalogus met wereldwijde variëteit aan routes van 2021 tot en met 2023 vinden. Dit is ideaal voor klanten die zo snel mogelijk weer de zeelucht willen inademen en alvast willen plannen voor de lange termijn. In de komende jaren zal NCL nog meer aanwezig zijn in Europa dan ooit tevoren: in totaal worden acht schepen in de regio gepositioneerd – het grootste Europese aanbod van de rederij tot nu toe! Reisroutes omvatten onder meer de Oostzee-vaarten vanuit Warnemünde en Rostock, cruises van en naar Reykjavik en voor het eerst stops in Groenland, in de zomer van 2022. Aankomende november kunnen klanten genieten van nieuwe cruises op de Canarische Eilanden vanuit Lissabon en een nog bredere selectie aan mediterrane cruises. NCL presenteert niet alleen online nieuwe verkoopaanbiedingen, offline worden de reisagenten ook bij de verkoop van cruises ondersteund. Om het nieuwe Europese programma nog meer onder de aandacht te brengen, verschijnt de nieuwe Europese catalogus tegelijk met de hoofdcatalogus in een handig formaat van 20x20 cm en presenteert het geselecteerde Europese hoogtepunten voor 2021 tot 2022, inclusief exclusieve bestemmingstips waarbij je Europa vanuit een nieuw perspectief leert kennen. Alle catalogi zijn gratis te bestellen op http://www.norwegiancentral.ncl.com/. 

Directe lijn met NCL
Het nieuwe handelsplatform fungeert ook als een directe lijn met het verkoopteam van NCL. Zo kunnen reisagenten makkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van NCL, zoals aankomende evenementen en webinars.

“In lijn met de partners first filosofie, was onze topprioriteit dit jaar om onze reisbureaupartners de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. We zullen dit in de toekomst blijven versterken. We zien een grote vraag naar NCL-cruises, voor 2022 en 2023, maar gelukkig ook voor dit jaar. We willen de reisagenten uitrusten met de best mogelijke tools om nog gemakkelijker aan deze vraag te voldoen. Met Norwegian Central hebben we al onze belangrijkste tools samengebracht op één plek en allemaal met slechts één login”, zegt Kevin Bubolz, Managing Director Europe bij NCL.

Norwegian Central is beschikbaar via de URL www.norwegiancentral.ncl.com. Agenten die voorheen al met de “Book Norwegian” boekingsmodule werkten, kunnen inloggen met hun “Book Norwegian”-inloggegevens. Niet-geregistreerde bureaus kunnen hun bureau aanmelden via de homepage van Norwegian Central. Er kan ook een e-mail worden gestuurd naar agencysupport@ncl.com om te registreren.

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 54 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.

Norwegian Cruise Line lanceert nieuw platform ''Norwegian Central''