Norwegian Cruise Line schaft maatregelen voor Covid-19 af

Vanaf 4 oktober geen testen, maskers en vaccineren meer

5 October 2022


Gezien de aanzienlijke, positieve vooruitgang op het gebied van de volksgezondheid heeft Norwegian Cruise Line haar gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen bijgewerkt. De richtlijnen zijn nu beter afgestemd op andere wereldwijde reisorganisaties.

"Gezondheid en veiligheid zijn altijd onze eerste prioriteit; in feite waren wij vanaf het begin van de pandemie de koplopers op het gebied van gezondheid en veiligheid," zei Harry Sommer, Norwegian Cruise Line’s President en Chief Executive Officer. "Veel reizigers hebben geduldig gewacht op hun langverwachte vakantie op zee en we kunnen niet wachten om hun terugkeer te vieren."

Met de versoepeling van de gezondheids- en veiligheidsprotocollen, blijft NCL de richtlijnen voor het reizen zoals dat wordt vereist door de bezochte bestemmingen, volgen. Voor alle specifieke reisvoorschriften per land kunnen reizigers terecht op https://www.ncl.com/fr/en/travel-requirements-by-country. Gasten kunnen ook hier terecht voor meer informatie over de vereiste reisdocumenten die zij nodig hebben voor hun reis met NCL.

Kijk voor meer informatie over NCL’s volledige vloot en wereldwijde reisroutes, of om een cruise te boeken op www.ncl.com of neem contact op met een reisprofessional. 

Norwegian Cruise Line schaft maatregelen voor Covid-19 af