Norwegian Prima is Norwegian Cruise Line's meest gewilde schip

17 May 2021


Met reizen die beginnen in augustus 2022, biedt Norwegian Prima – de eerste van zes schepen binnen NCL's geheel nieuwe Prima Class – gasten opwindende routes, de hoogste personeelsbezetting en de grootste ruimteverhouding van elk nieuw cruiseschip in de moderne en premium cruisecategorieën. Daarnaast zijn er een aantal primeurs voor het merk te vinden op het schip, zoals Ocean Boulevard, Indulge Food Hall, The Concourse, Infinity Beach en Oceanwalk.  

"Elk aspect van Norwegian Prima, van boeg tot achtersteven, werd geconceptualiseerd met de gast in gedachten", aldus Harry Sommer, President en CEO van Norwegian Cruise Line. “Met dit schip van wereldklasse bieden we onze gasten meer ruimte, betere service, doordachte ontwerpen en een verscheidenheid aan ervaringen die alle verwachtingen overtreffen. Onze recordverkopen zijn een duidelijke indicatie van het enthousiasme van onze gasten om terug te keren naar de oceaan en van de grote vraag naar een eersteklas vakantie-ervaring."

Norwegian Prima biedt niet alleen de grootste verscheidenheid aan suite-categorieën die op zee beschikbaar zijn, maar ook de nieuw ontworpen The Haven by Norwegian, NCL's ultra-premium keycard only acces schip-in-een-schip concept. The Haven beschikt over een uitgestrekt zonnedek, inclusief prachtige nieuwe infinity pool met uitzicht op het kielzog van het schip en een nieuwe buitenspa met een sauna met glazen wanden en een koude kamer.

"Norwegian Prima bewijst nu al een gamechanger te zijn voor NCL", voegt Sommer eraan toe. “Norwegian Bliss, die debuteerde in 2018 en tijdens haar onthulling onze grootste boekingsdag ooit had, werd overtroffen door Norwegian Prima, dat het vorige record heeft verdubbeld. Bovendien heeft bijna 20 procent van de boekingen betrekking op onze Haven-suites, wat aangeeft dat er behoefte is aan eersteklas ervaringen."

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de reisroutes, afbeeldingen en videomateriaal van de geheel nieuwe Norwegian Prima.

Neem voor meer informatie over de bekroonde vloot van 17 schepen en wereldwijde routes, of om een cruise te boeken, contact op met een reisprofessional via www.ncl.com.  

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 54 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.

 

Norwegian Prima is Norwegian Cruise Line's meest gewilde schip