Nu op Airbnb: Geef jouw huis een Kardashian twist met Kris Jenner

3 December 2020


A Very Kardashian Christmas met Kris Jenner
Sluit je aan bij de Queen of Kris-mas en de beroemde artistieke ontwerper, Jeff Leatham, voor een decor how-to op sterrenniveau. Kris Jenner deelt haar persoonlijke tips en tricks voor het omtoveren van je huis tijdens de feestdagen – van over-de-top arrangementen tot ingetogen charme. Leer hoe je een vrolijke feestelijke ruimte creëert die echt sprankelt!

Vanaf 9 december is deze Airbnb Online Experience te boeken voor maximaal 10 gasten, de Experience zelf vindt plaats op 15 december om 20:00 uur. Om de feestvreugde te verspreiden zal de decor sessie ook op 15 december beschikbaar zijn via een livestream, te vinden op youtube.com/airbnb.

Uniek cadeau
Nog geen idee wat je vrienden of familie dit jaar cadeau moet geven? Trakteer ze op een unieke online ervaring die speciaal voor hen is uitgekozen. Van vegan gerechten maken voor de feestdagen tot een persoonlijke afspraak met de kerstman – op Airbnb vind je geheid een Experience die perfect past.

Ga naar airbnb.com/giftcards om hét cadeau te vinden voor iedereen op je lijst dit seizoen - geen cadeauverpakking vereist!

Over Airbnb
Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan driekwart miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 220+ landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl 

Nu op Airbnb: Geef jouw huis een Kardashian twist met Kris Jenner