Ontdek de Thaise wellness in Nederland

9 March 2021


Traktatie voor lichaam en geest in Amsterdam
Behoefte aan ontspanning? Bij BodyMind in Amsterdam wordt met behulp van lichaamseigen technieken de balans van binnenuit hersteld. Hier kun je terecht voor onder andere drukpunt massages, Thai yoga massage of ademmeditatie. Een fijne plek om innerlijke rust te ervaren én in gedachten terug te gaan naar jouw reis door Thailand. 

Een stukje Chiang Mai in Utrecht
Chiang Mai is dé digital nomad hub ter wereld en erg geliefd onder backpackers in Thailand. Dankzij Chiang Mai Spa vind je een stukje van deze bijzondere stad terug in Utrecht. Hier kun je jezelf weer even helemaal opladen en je innerlijke rust terugvinden. Dit met behulp van verschillende massages, een  acupressuur behandeling, gezichtsbehandelingen of een van de vele arrangementen. Maak gebruik van de jacuzzi in de salon of ontspan bij de aromatherapie.

Herbeleef Thailand in Rotterdam
Herbeleef je reis naar Thailand bij Thongbai Massage in Rotterdam. Hier geniet je van verlichtende behandelingen in huiselijke sferen. De gediplomeerde masseuses geven jou graag advies over welke van de vele beschikbare Thaise massages het beste bij jou past,. Zo zijn bijvoorbeeld ook gecombineerde massages op aanraden mogelijk. Naast traditionele Thaise massages zijn ook sport- en zwangerschapsmassages boekbaar.

Ontspannen in Den Haag
Voor wie Thailand hoog op de bucketlist heeft staan, kan bij Saijai Wellness een glimps opvangen van wat het land te bieden heeft. De salon is prachtig ingericht met authentieke Thaise meubels en er hangt een positieve en rustgevende sfeer. Boek hier een traditionele Thaise massage en je zit zeker goed, de eigenaresse heeft namelijk haar diploma’s behaald op de wereldberoemde Wat Pho Traditional Medical School in Bangkok.

Capelle aan den IJssel
Even terug op vakantie bij JINO'S Nails & Thai Massage. Zoals de naam al zegt, biedt de salon naast traditionele Thaise massages ook manicures en pedicures aan. Deze eerste massagesalon in Capelle aan den Ijssel is al snel uitgegroeid tot een local treasure en is perfect voor iedereen die verschillende soorten Thaise massages wilt uitproberen: van traditioneel tot deep tissue.

De kortingscode TM15 is te gebruiken via de Treatwell app en biedt 15% korting op alle Thaise massages. De kortingscode is geldig tot 30 april 2021.

 

Ontdek de Thaise wellness in Nederland