Originele initiatieven van lokale ondernemingen

9 April 2020


Exclusieve kwaliteit in je huisgemaakte maaltijden

Normaal gesproken levert Egro Horecaspecialisten alleen producten aan restaurants, hotels, slagerijen, poeliers en groothandels. Maar momenteel bieden zij ook de bestelservice aan voor particulieren in heel Nederland. Hierdoor kan iedereen thuis genieten van hoge kwaliteit aan vlees en vis! Koken op een hoog niveau voor een zacht prijsje, Egro staat namelijk bekend om haar super fijne prijs-kwaliteit verhouding. Maak de lekkerste carpaccio, of bereid een super vers stoofpotje. Ben je vegan? Niet getreurd, ook hier hebben ze rekening mee gehouden met hun veganburgers. Bestel hier en binnen vier dagen kun je het verwerken in je heerlijke maaltijden.

Worstenbroodje met een verhaal

’N Dungense Dame verkoopt een kwalitatief Brabants worstenbroodje met een twist. Het is een broodje met een verhaal waarbij historie, kwaliteit, duurzaamheid en herkenbaarheid een belangrijke rol spelen. Hoewel zij normaal gesproken alleen leveren aan partners in de horeca, hebben zij nu een actie waarbij ze door het hele land thuisbezorgen. Bestel deze klassieke delicatesse hier of hier.

Crep’arty at home

Het leven is een feest, maar je moet zelf de spreekwoordelijke slingers ophangen. Ti bisou heeft een heerlijke manier gevonden om dit thuis te kunnen doen. De toekomstige boutique, die geheel in het teken staat van crêpes, is een intiatief gestart waarbij je samen met je gezin of huisgenoten een feestje op de keukentafel zet: de crep’arty! De Bretonse eigenaresse leent gratis haar Franse mini crêpes bakmachine uit inclusief een complete digitale handleiding met leuke tips & trics voor mensen uit Haarlem en omgeving. Daarnaast maakt ze tegen betaling ook het bio beslag en eventuele bio toppings als homemade zoute karamelsaus, hazelnoot chocopasta en lemon curd klaar. Overigens kan er ook veel inspiratie opgedaan worden voor je eigen crep’arty door een bezoekje te plegen aan de Instagram van ti bisou. Zie dit bericht voor alle informatie en bereid jezelf voor op een heerlijk avondje!

Baohuis bezorgt thuis!

De Asian fuse gerechten van het Amsterdamse restaurant Baohuis smaken gegarandeerd naar meer! Gelukkig voor ons kunnen we ook nu gewoon thuis genieten van de menukaart, met heerlijke yakatori, dim sum en natuurlijk de specialiteit bao buns. Wist je dat het Taiwanese woord voor bao bun letterlijk “tiger bites pig” betekent? De tiger is in het gerecht het broodje en de pig is de  inhoud, maar het restaurant heeft hier veel variaties in: er is keuze in vlees, vis en vegan. Voor ieder wat wils dus! Eigenaren Bobby Kikkert en Robin Schoonbeek hebben momenteel meerdere acties lopen, je ontvangt bijvoorbeeld korting bij een telefonische bestelling, een gratis flesje wijn bij bedragen boven de vijftig euro en een gratis drankje bij afhalen. Zie dit als een perfecte mogelijkheid om voor te proeven zodat je na de crisis van hun specialiteiten kunt genieten op hun fantastisch groot en zonnig terras! Houd vooral hun Facebook en Instagram in de gaten voor updates over het menu en de bezorging.

Over USP Marketing PR

USP Marketing PR is een onafhankelijk PR bureau gespecialiseerd in toerisme, hospitality en lifestyle. Het bureau is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Brouwersgracht in hartje Amsterdam. USP Marketing PR vertegenwoordigt wereldwijde brands zoals: Emirates Airline, NYC & Company, Essential Costa Rica, Las Vegas Convention and Visitors Authority, Tourism Authority of Thailand, Japan National Tourism Organization, The Africa Experience, Turkish Airlines, Norwegian Cruise Line & Taiwan Tourism Bureau.

Originele initiatieven van lokale ondernemingen