Regent Seven Seas Cruises® breekt opnieuw het boekingsrecord

16 July 2021


Sterkste lanceringsdag ooit
"Met een wachtlijst langer dan we ooit hebben meegemaakt, wisten we dat de wereldcruise van 2024 populair zou worden, maar deze uitmuntende reactie heeft alle verwachtingen overtroffen en is zonder twijfel onze sterkste lanceringsdag ooit," aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. "Opmerkelijk is dat de belangstelling niet alleen van onze ervaren Regent gasten komt, maar dat we ook een sterke toename zien van reizigers die voor het eerst met Regent reizen, van wie velen graag het hogere segment van onze suites wilden boeken."

De ongelooflijke wereldcruisereis van 2024 zal Midden-Amerika, de westkust van de VS, Hawaï, de Zuid-Pacifische eilanden, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda bezoeken.

Ongeëvenaarde ervaring
Navigate the World, dat bijna vijf maanden en 34.500 zeemijlen in beslag neemt, begint op 6 januari 2024, aan boord van de elegante Seven Seas Mariner®, met vertrek en aankomst in Miami, Florida. Gedurende 132 nachten vaart het schip langs 66 aanleghavens in 31 landen en vier continenten. Het biedt een ongeëvenaarde kennismaking met bestemmingen door middel van 442 gratis excursies en toegang tot 61 UNESCO-Werelderfgoedlocaties - de meeste die de cruisemaatschappij ooit op een wereldcruise heeft bezocht - evenals 12 overnachtingen in havens en overtochten van zowel het Panamakanaal als het Suezkanaal. 

Terugkeer naar de normaliteit
Montague breidt uit: "Voor onze gasten is de wereldcruise van 2024 zo veel meer dan een cruisevakantie, het is een terugkeer naar de normaliteit. Die reis terug naar de normaliteit begint aanstaande september wanneer Seven Seas Splendor® weer vaart, voordat de rest van de vloot zich in de komende maanden bij haar aansluit op de oceanen. We kunnen niet wachten om luxe reizigers weer te ontvangen die staan te popelen om de wereld te verkennen, terwijl ze genieten van de ongeëvenaarde Regent-ervaring, en de geruststelling van ons uitgebreide SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma dat altijd de veiligheid van onze gasten, bemanning en de gemeenschappen die we bezoeken vooropstelt."

Het vorige wereldrecord van de cruisemaatschappij op de openingsdag van cruises werd gezet toen Regent's wereldcruise van 2023 in september 2020 in de verkoop ging.  

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en vanaf 2023 Seven Seas Grandeur™ – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Met ongeëvenaarde ruimte aan zee™ kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Zie voor meer informatie ook: www.RSSC.com.

 

Regent Seven Seas Cruises® breekt opnieuw het boekingsrecord