Regent Seven Seas Cruises® keert terug met een speciale kersteditie

21 December 2020


Drijvend winterwonderland
De documentaire van een uur, die in 2019 werd gefilmd, volgt cruiseschip Seven Seas Explorer® die een onvergetelijke feestelijke reis maakt rond het Caribisch gebied vanuit Miami. Met 15 rijkelijk versierde kerstbomen aan boord van het schip, waaronder de 4,3 meter hoge boom in het Atrium, 1.000 designdecoraties en meer dan 100 feestelijke bloemstukken, wordt het schip omgetoverd tot een drijvend winterwonderland.

Kijkers van de documentaire kunnen zien hoe 542 medewerkers de klok rond werken om ervoor te zorgen dat de 750 gasten van het schip volledig kunnen genieten van de meest magische tijd van het jaar. Van de bereiding van heerlijke gerechten door de chef, tot de creatie van twee nieuwe bijpassende kerstcocktails. De kijkers kunnen ook zien hoe de banketbakkers een peperkoekendorp bouwen dat bestaat uit 22 huizen en 75 beeldjes, versierd met meringue fondant ijspegels en vensterbanken van snoepgoed.

Ongeëvenaarde ervaring
Tijdens een bezoek aan het privé-eiland Harvest Caye® in Belize probeert cruise-directeur John Barron een spannende zip line ervaring, een van de vele excursies aan land die is opgenomen in de steeds groter wordende lijst van inclusieve luxe activiteiten van de rederij.

"We zijn verheugd om een vleugje feestelijk gejuich te brengen vanuit onze vloot naar de Nederlandse televisie. De feestdagen zijn een magische tijd aan boord van 's werelds meest luxueuze vloot en we kijken ernaar uit om onze gasten terug te verwelkomen tijdens onze feestelijke afvaarten in 2021,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. "Omdat reizen in 2020 zo beperkt is, hopen we dat deze documentaire onze gasten gelukkige herinneringen zal bieden, evenals inspiratie voor toekomstige vakantieplanningen."

Luxe tot in detail
Het all-suite, all-balcony schip heeft een van de grootste ruimteverhoudingen en de hoogste bemannings- en gastverhoudingen in de cruise-industrie. Om nog maar te zwijgen over de privéveranda's, die tot de grootste in de cruise-industrie behoren en een suite van een geheel nieuw niveau; de Regent Suite met een oppervlak van maar liefst 413m2. Het schip beschikt ook over extravagant ontworpen theaters en lounges, een ongeëvenaarde collectie weelderige en ruime suites, vijf gastronomische restaurants en een ongeëvenaard niveau van persoonlijke service.

De speciale kersteditie van de Regent documentaire wordt op woensdag 23 december om 20.30 uitgezonden op RTL Z. Er zijn twee herhalingen: donderdag 24 december om 00:30 uur en zaterdag 26 december om 21:30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.rssc.com

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager®  – van The World’s Most Luxurious Fleet™ naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

 Regent Seven Seas Cruises® keert terug met een speciale kersteditie