Regent Seven Seas Cruises® kondigt grootste suite-upgradepromotie aan

13 January 2021


Ongeëvenaarde Regent ervaring
Gasten kunnen de ongeëvenaarde Regent ervaring maximaliseren door te ontspannen en tot rust te komen in de stad van vertrek met een gratis 1-nacht pre-cruise hotelverblijf wanneer er gebruik wordt gemaakt van een upgrade naar een Concierge Suite. De mogelijkheid bestaat ook om te upgraden naar een luxueus ingerichte Penthouse Suite waarbij er genoten kan worden van extra voordelen en voorzieningen, waaronder een persoonlijke butler.

Europese gasten die verblijven in suitecategorieën Deluxe Window Suites tot Master Suites, kunnen ook gebruikmaken van de voordelen van een verlaagde aanbetaling van 10%, met uitzondering van Grand Voyages en World Cruises.

Cruisen met vertrouwen
"Na een ongekend jaar wilden we de reisopties voor onze gasten niet beperken, daarom hebben we besloten om Upgrade Your Horizon, onze meest genereuze suite-upgrade, te lanceren op alle schepen en bestemmingen", aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Regent staat bekend om het leveren van een ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Onze gasten kunnen nu aan boord genieten van een verhoogd serviceniveau in de suite dankzij een gratis 2-Category Suite Upgrade op een route naar keuze."

Bovendien is Regent Reassurance, waarmee reizigers om welke reden dan ook tot 15 dagen voor vertrekdatum kunnen annuleren en 100% toekomstig cruisekrediet ontvangen, verlengd voor alle boekingen die voor 31 januari 2021 zijn gemaakt, voor alle cruises die vertrekken tot en met 31 oktober, 2021.

Upgraded horizons over de hele wereld
Upgrade Your Horizon biedt gasten de kans om op elk schip, elke reis en op elke bestemming te genieten van verbeterde luxe en in-suite serviceniveaus. Regent Seven Seas Cruises heeft een opsomming gemaakt van bijzondere cruises om gasten te helpen bij het kiezen van hun volgende ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Een compleet overzicht is te vinden op www.rssc.com.

In alle havens worden gratis onbeperkte excursies aangeboden, die een aanvulling zijn op het steeds groter wordende inclusieve aanbod van luxe van Regent, waaronder gastronomische gerechten in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, in-suite sterke drank en minibar die dagelijks wordt aangevuld, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry en fooien.

Afrika
Wines, Dunes & Wildlife
Seven Seas Voyager®
Kaapstad naar Kaapstad
6 december 2022 - 15 nachten

De magische vlaktes van Afrika zorgen voor een ongelooflijk uitzicht tijdens deze cruise die begint of eindigt met een gratis landtour van drie nachten en vaart naar havens in Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique. Gasten op de Wines, Dunes & Wildlife-cruise kunnen profiteren van maximaal 20 gratis excursies, waaronder het ontdekken van de majestueuze Namibwoestijn in Walvis Bay, Namibië, of leren over de Zoeloes in de Valley of a Thousand Hills in Durban, Afrika.

Alaska
Glaciers and Glories of Alaska
Seven Seas Mariner®
Vancouver naar Seward
18 mei 2022 - 7 nachten

De magnifieke Hubbard-gletsjer en de weelderige groene bossen en de overvloedige flora en fauna van de Inside Passage wachten op ontdekkingsreizigers van de Glaciers and Glories of Alaska-cruise. Er kan uit 58 gratis excursies worden gekozen. Geniet van Dungeness-krab, mosselen en garnalen in Ketchikan, Alaska of maak een fietstocht door het regenwoud in Skagway, Alaska.

Azië
Culture and Cuisine of Asia
Seven Seas Explorer®
Bali naar Bangkok
4 februari 2022 - 14 nachten

Naast het bezoeken van een selectie bestemmingen in Zuidoost-Azië in Maleisië, Singapore en Vietnam, kunnen gasten hun reis uitbreiden met een gratis landprogramma van drie nachten voorafgaand aan de cruise in Bali, Indonesië of een gratis landprogramma van drie nachten na de cruise in Bangkok, Thailand. Culture and Cuisine of Asia biedt tot 41 gratis excursies, waar gasten onder andere een rondleiding kunnen krijgen in de Tiger Brewery, de makers van het nationale bier van Singapore, of de Cu Chi-tunnels in Ho Chi Minhstad, Vietnam kunnen verkennen.

Australië & Nieuw Zeeland
Kangaroos, Koalas & Dragons
Seven Seas Explorer®
Sydney naar Bali
19 januari 2022 - 16 nachten

Kangaroos, Koalas & Dragons maakt deel uit van het eerste seizoen van Seven Seas Explorer in de regio, dat ook afvaarten naar Nieuw-Zeeland omvat. De cruise begint in Sydney, Australië en eindigt in Bali, Indonesië en biedt tot 32 gratis excursies en is inclusief een gratis landprogramma van drie nachten in één van de fascinerende havens. Een wijn- en kaasproeverij 427 meter boven zeeniveau in Mooloolaba, Australië en het zoeken naar Komodovaranen in Indonesië zijn zeker hoogtepunten.

Canada en New-Engeland
First Glimmer of Fall
Seven Seas Navigator®
New York naar Montréal
9 september, 2022 - 11 nachten

The First Glimmer of Fall trakteert gasten op de glorieuze tinten geel, oranje, rood, paars en bruin van herfstachtig Canada en New-Engeland. De cruise biedt tot 70 gratis excursies, van wandelen door de hallen van de Harvard University in Boston, Massachusetts tot het leren van de geheimen van banketbakkers in een workshop toffees maken in Sydney, Nova Scotia.

De Caraïben
The Caribbean: East to West
Seven Seas SplendorTM
Miami naar Miami
13 januari, 2022 – 21 nachten

The Caribbean: East to West-cruise wordt uitgevoerd door het schip dat luxe perfectioneert, Seven Seas Splendor, gelanceerd begin 2020. Het schip bezoekt 14 havens in het Caribisch gebied, waaronder Castries, St Lucia in het oosten en Santo Tomás de Castilla, Guatemala in het westen, plus de privé-eilanden Great Stirrup Cay, Bahama's en Harvest Caye, Belize. Maar liefst 146 gratis excursies worden aangeboden, waaronder een ontspannende yogasessie in het regenwoud in Colonial Roseau, Dominica en een avontuurlijke tour op een quad in de jungle in Cozumel, Mexico.

Middellandse Zeegebied
Delights of Greece & Turkey
Seven Seas Explorer
Athene naar Jeruzalem
24 mei, 2022 – 12 nachten

Een overnachting in Istanbul, Turkije en Jeruzalem, Israël, zijn slechts twee redenen waarom The Delights of Greece & Turkey een must is voor luxe reizigers. De cruise is inclusief een bezoek aan vier landen in de oostelijke Middellandse Zee zonder een enkele zeedag. Geniet van tot wel 73 gratis excursies die de geschiedenis en cultuur van deze bijzondere bestemmingen tot leven brengen. Er zijn schatten in overvloed in het Cyprus Archeologisch Museum in Nicosia, dat gasten kunnen bezoeken vanuit Limassol, Cyprus en er zijn talloze Heilige plaatsen zoals Bethlehem en Nazareth te verkennen in en rond Ashdod en Haifa in Israël.

Noord-Europa
The Sights of St Petersburg
Seven Seas Splendor
Stockholm naar Stockholm
26 augustus, 2022 – 10 nachten

Sint-Petersburg in Rusland staat bekend als het ‘Venster naar het Westen’ en staat al lang hoog op de verlanglijst van luxereizigers vanwege de onbekende cultuur en fascinerende, betoverende geschiedenis. The Sights of St Petersburg-cruise biedt gasten de mogelijkheid om de stad te verkennen met twee nachten in de haven en andere hoogtepunten te bezoeken in Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen en Polen. Maak gebruik van tot wel 48 gratis excursies, waaronder rondleidingen door het Hermitage Museum en het Huis van Fabergé in Sint-Petersburg en al fietsend het middeleeuwse Visby in Zweden verkennen.

Zuid-Amerika
Brazil’s Beaches & Jungles
Seven Seas Voyager
Buenos Aires naar Miami
19 februari, 2022 – 31 nachten

Brazil’s Beaches & Jungles-cruise komt inclusief een overnachting in Montevideo, Uruguay en doet 15 havens in Brazilië aan, inclusief een tour langs de Amazone-rivier van zeven nachten. Daarnaast worden Fort-de-France, Martinique en Gustavia, St. Barts in het Caribisch gebied bezocht. Gasten kunnen genieten van een gratis landprogramma van drie nachten voorafgaand aan de cruise in Buenos Aires, plus een keuze uit maar liefst 54 gratis excursies aan wal. Zoek het avontuur op met een kabelbaanrit naar de top van de iconische Suikerbroodberg tijdens een overnachting in Rio De Janeiro of spot kaaimannen die in de Amazone ronddrijven tijdens een overnachting in Manaus, Brazilië.

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager®  – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Voor meer informatie ga naar www.RSSC.com 

Regent Seven Seas Cruises® kondigt grootste suite-upgradepromotie aan