Regent Seven Seas Cruises® kondigt terugkeer naar cruisen aan

28 April 2021


Herstart van Seven Seas Splendor cruisereizen
"In september zullen we de dubbele viering hebben van onze terugkeer naar de zee, aangezien we ook het inaugurele seizoen hervatten van het schip dat luxe perfectioneert, Seven Seas Splendor," aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. "Met een schitterend ontwerp, luxueuze suites, voortreffelijke keuken, dynamisch entertainment en uitstekende persoonlijke service, was Seven Seas Splendor een van de meest langverwachte schepen in de geschiedenis van het cruisen en mijn belofte aan onze trouwe en ambitieuze gasten is dat het schip ongetwijfeld het wachten waard zal zijn."

De cruiserederij is van plan de oorspronkelijk geplande routes te behouden, voor zover het wereldwijde gezondheidsklimaat dat op dat moment toelaat, en gasten de uitzonderlijke cruise- en bestemmingservaring te bieden die ze gewend zijn van Regent Seven Seas Cruises.

Hervatting van het inaugurele seizoen
De eerste cruise in het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor staat gepland op 11 september 2021, voor een 11-nachten durende reis, retour vanuit Southampton, Engeland met een bezoek aan Schotland, Noord-Ierland en Ierland. Na de eerste reis zal het schip de prachtige Middellandse Zee verkennen voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt om te cruisen in het Caribisch gebied. Hoewel veel van de reizen al zijn uitverkocht, zijn er nog steeds mogelijkheden om later in het Europese seizoen te cruisen met Seven Seas Splendor en in het Caribisch gebied begin 2022.

Om een soepele en veilige hervatting van de operaties te garanderen, zal de terugkeer van de rest van de Regent vloot op een later moment worden aangekondigd, waarbij de reisopschortingen nu zijn verlengd tot 30 september 2021 voor Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, en Seven Seas Voyager®. In samenhang met de aankondiging van vandaag, worden de reizen van Seven Seas Splendor opgeschort tot haar reis van 11 september 2021 vanuit Southampton. 

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma
Tijdens de vrijwillige opschorting van haar cruises heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op bestaande gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten, een krachtige en wetenschappelijk onderbouwde strategie die meerdere niveaus van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma is ontwikkeld met begeleiding van een team van deskundigen op het gebied van volksgezondheid en wetenschap, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

"Het welzijn van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die we bezoeken is altijd een prioriteit geweest, en ons SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma zorgt ervoor dat dit zo blijft zonder de gastervaring te beïnvloeden," vervolgt Montague. "Onze schepen bieden ongeëvenaarde ruimte op zee en een perfecte balans tussen veiligheid, comfort en vrijheid door middel van ruime suites, meerdere culinaire eetgelegenheden en uitgestrekte, gemeenschappelijke ruimtes."

Vereisten om te varen
Gasten en reispartners kunnen op RSSC.com/HealthSafetyProtocols een overzicht vinden van de huidige vereisten om te varen. Hiertoe behoort dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn en universele tests moeten ondergaan, zaken waarvan de cruisemaatschappij gelooft dat deze voor een unieke veilige en gezonde vakantie-ervaring zullen zorgen.

De cruisemaatschappij heeft bevestigd dat deze en andere vereisten van kracht zullen blijven tot het moment dat de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast, en dat Regent voortdurend toezicht zal houden op de wereldwijde gezondheidsomgeving om de veiligheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te waarborgen. Specifieke vereisten om te varen zullen dichter bij het moment van vertrek rechtstreeks met gasten worden gecommuniceerd.

Over de SailSAFE Global Health and Wellness Council
De SailSAFE Global Health and Wellness Council is opgericht door Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. om deskundig advies te geven over de uitvoering, naleving en voortdurende verbetering van het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma van de holding. De adviesraad zal het werk van het Healthy Sail Panel aanvullen en voortdurend manieren evalueren en identificeren om de gezondheids- en veiligheidsnormen te verbeteren na de hervatting van cruisereizen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste beschikbare technologieën en informatie. De adviesraad is multifunctioneel, divers en zeer ervaren, en bestaat uit zes deskundigen die op hun gebied toonaangevend zijn en wordt geleid door de voorzitter van de raad, Dr. Scott Gottlieb, voormalig commissaris van de U.S. Food and Drug Administration.  

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager®  – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Voor meer informatie ga naar www.RSSC.com

Regent Seven Seas Cruises® kondigt terugkeer naar cruisen aan