Regent Seven Seas Cruises® lanceert 2022-2023 programma

22 October 2020


Cruises variëren van 7 nachten tot de onlangs aangekondigde wereldcruise van 143 nachten in 2023. De Voyage Collection beschikt over 17 maiden calls en 105 nachtelijke verblijven van het schip in een haven.

Hoogtepunten zijn onder andere:

  • Het zomerseizoen van Seven Seas Splendor™ in Scandinavië en de Baltische staten
  • Seven Seas Explorer® in de Middellandse Zee, waarbij de havens van Turkije en de Zwarte Zee ontdekt worden
  • De rondreis van Seven Seas Voyager® langs Afrika en haar winterseizoen in Zuid-Amerika, inclusief een reis naar Antarctica
  • De zomer van Seven Seas Mariner® in Alaska en de 2023 World Cruise
  • Seven Seas Navigator’s® Grand Arctic reis en Caribische cruises met twee afvaarten vanuit Bridgetown, Barbados.

Mogelijkheden om de luxe cruise nog onvergetelijker te maken, zijn er in overvloed. Zo kunnen er meer dan 350 UNESCO werelderfgoedlocaties worden bezocht door middel van duizenden gratis onbeperkte excursies aan land. Daarnaast bieden 36 cruises in Afrika, Arabië, Australië, Azië en Zuid-Amerika de mogelijkheid voor een gratis landprogramma voorafgaand of na afloop van de reis die, variërend van 2 tot 3 nachten, gasten genoeg tijd geven om de regio’s bezienswaardigheden, cultuur en geschiedenis te ontdekken.

Recordbrekende 2023 World Cruise
"Het lanceren van een nieuwe Voyage Collection is altijd spannend, maar omdat we weten dat onze gasten graag weer aan boord van onze schepen willen, geïllustreerd door de recordbrekende lancering van de 2023 World Cruise, voelt dit programma extra speciaal aan," aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. "Onze gasten zijn gepassioneerd over reizen en het ontdekken van de wereld en ik ben verheugd dat we hen zo'n exotische en uitgebreide keuze aan wereldwijde bestemmingen kunnen bieden, allemaal te ontdekken aan boord van The World's Most Luxurious Feet™."

De ongeëvenaarde Regent-ervaring is ook overal aan boord van de vijf elegante en ruimtelijke schepen te vinden. Met zeer persoonlijke service, voortreffelijk dineren, premium dranken, Wifi, gratis wasservice en meer, allemaal gratis.

Een brochure en video zijn gemaakt die Regent’s nieuwe 2022-2023 Voyage Collectie laten zien. Ga voor meer informatie naar www.rssc.com/new_season_launch of neem contact op met een professionele reisadviseur

De nieuwe 2022-2023 Voyage Collection per schip

Seven Seas Splendor

Na het oversteken van de Atlantische Oceaan vanuit Miami begint het zomerseizoen 2022 van Seven Seas Splendor met een mediterrane cruise van 7 nachten van Barcelona naar Venetië en een 10-daagse Adriatische cruise van Venetië naar Monte Carlo, voordat Noord-Europa uitgebreid verkend wordt. Cruises in de regio variëren van 7 nachten tot een unieke cruise van 18 nachten waarbij zowel de prachtige fjorden van Noorwegen als de eclectische, culturele charmes van Baltische havens zoals Gdansk, Liepaja en Sint-Petersburg bezocht worden. Verschillende cruises bieden een overnachting in Sint-Petersburg, en Stockholm. Het schip bezoekt ook de Britse eilanden en de Franse westkust.

Na cruises van 7 tot 12 nachten rond het Iberisch schiereiland, de Canarische Eilanden, de Italiaanse en Franse Rivièra en de Adriatische Zee, vaart Seven Seas Splendor, het schip dat luxe perfectioneert, naar het Caribische gebied. Hier kunnen gasten in de winter van 2022 tot in het voorjaar van 2023 genieten van cruises van 7 tot 10 nachten. Varend vanuit Miami, omvat het Caribische seizoen een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao, een feestelijke cruise langs de Mexicaanse Rivièra naar Los Angeles en twee doortochten van het Panama kanaal.

Gasten van Seven Seas Splendor kunnen genieten van een 65 nachten Grand European Sojourn Grand Voyage, van Stockholm naar Rome met tot wel 422 gratis landexcursies. Nieuwe havens voor Seas Splendor™ zijn Killeybegs in Ierland, Kotka in Finland en Salerno in Italië.

Seven Seas Explorer

De zomer van 2022 spendeert Seven Seas Explorer op de Middellandse Zee met 16 cruises variërend van 7 tot 12 nachten, met een focus op het oostelijke Middellandse Zeegebied, inclusief twee afvaarten naar de Zwarte Zee en drie cruises die het Heilige Land bezoeken, met meerdere nachtelijke verblijven in Jeruzalem.

Er zijn een aantal nachten dat het schip in de haven verblijft. Zoals in Istanbul, waar oost en west in samenkomen en diepgaande verkenning van Turkije met bezoek aan Bodrum, Kusadasi (Ephesus), Anatlya, Dikili en Bozcaada. Seven Seas Explorer, het meest luxueuze schip dat ooit is gebouwd, vaart vervolgens naar het Midden-Oosten voor een unieke reis van 21 nachten langs de Golfkust met nieuwe havens in Doha, Sir Bani Yas en Khasab. Hierna vertrekt ze naar Singapore en stopt onderweg in India, de Malediven, Thailand en Maleisië.

Na een feestelijke cruise door Indonesië luidt Seven Seas Explorer in Australië en Nieuw-Zeeland het nieuwe jaar in, met overnachtingsmogelijkheden in Brisbane, Melbourne en Cairns. Het schip rondt het voorjaar van 2023 af in Zuidoost-Azië, waarbij onder andere Thailand, China, Taiwan, Vietnam en Zuid-Korea worden bezocht. Hoogtepunten van het Azië-programma zijn drie cruises naar Tokio gedurende het kersenbloesemseizoen.

Seven Seas Explorer biedt verschillende gratis landprogramma's voor of na de cruise, waaronder Marvels of Dubai en Sharjah vanuit Dubai, Essence of Bangkok in Bangkok en Sunrise Over Tokyo vanuit Tokyo.

Het schip biedt gasten ook de mogelijkheid voor twee Grand Voyages. Zo is er de Grand Spice Route Quest waarbij in 73 nachten van Istanbul naar Auckland gevaren wordt, met 228 gratis landexcursies, of de Grand Asia Exploration van 61 nachten van Sydney naar Tokio met 220 gratis landexcursies. Nieuwe havens voor Seven Seas Explorer zijn Bali (Celukan Bawang) in Indonesië, Beppu in Japan, Doha in Qatar, Gili Mas (Lombok) in Indonesië, Khasab in Oman, Salerno in Italië en Sir Bani Yas in de VAE.

Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager brengt haar vroege zomerseizoen door in het Middellandse Zeegebied. Gasten kunnen kiezen uit een selectie van cruises van 10 tot 12 nachten, waarbij westelijke gebieden als de Canarische Eilanden en Marokko bezocht worden, maar ook het oosten niet wordt vergeten met bestemmingen als Istanbul, de Griekse eilanden, het vasteland van de Balkan, Italië, Frankrijk en Spanje.

De midzomer van Seven Seas Voyager bestaat uit cruises in Noord-Europa waar spectaculaire avonturen haar meenemen naar Groenland en Scandinavië, met een vleugje Parijs, Brugge, Amsterdam en de Baltische staten. Een van de hoogtepunten is toch wel de reis naar de Britse eilanden, die uniek is met vijf havens in Ierland en twee in Noord-Ierland, waarvan drie van de zeven nieuw zijn.

Na de Europese heldendaden van Seven Seas Voyager vertrekt ze vanuit Lissabon naar het zuiden voor een cruise van 24 nachten, waarbij het schip een groot deel van de westkust van Afrika bezoekt, waaronder Kaapverdië, Senegal, Gambia, Ivoorkust, Ghana, Togo en São Tomé en Principe. Hierna staan twee rondreizen op het programma met Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique. Aan het begin van 2023 steekt het schip de Atlantische Oceaan over naar Zuid-Amerika om cruises uit te voeren die beginnen in Rio De Janeiro, Buenos Aires en Santiago, inclusief een reis van 19 nachten langs het landschap van Antarctica.

Seven Seas Voyager biedt verschillende gratis landprogramma's voorafgaand of na afloop van de cruise, waaronder Winelands and Wildlife in Kaapstad, Lima Mosaic in Lima en Ultimate Rio in Rio de Janeiro. Nieuwe havens voor het schip zijn Bantry en Killybegs in Ierland, Londonderry in Noord-Ierland en Santiago de Compostela (Vilagarcía) in Spanje.

Seven Seas Navigator

Na het begin van haar zomerseizoen met een oostelijke en een westelijke Caribische cruise, voert Seven Seas Navigator een 25-nachten rondreis Miami uit. Hierbij worden de absolute Caraïbische hoogtepunten bezocht evenals maar liefst 7 nachten op de beroemde Braziliaanse Amazone, waarbij het schip stopt bij Santarém, Boca da Valeria, Parintins, Alter do Chão, plus een overnachting in Manaus.

Seven Seas Navigator vaart vervolgens naar het noorden met een overnachting in Charleston en heeft een stop van twee nachten in Bermuda op weg naar Montréal. Het schip verkent vervolgens Canada en New England tijdens een cruise van 10 nachten voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt, via Groenland en IJsland, om rustig langs de hoogtepunten van Noord-Europa te reizen. Hierna spendeert ze 20 nachten in de meest noordelijke uithoeken van het continent rond de Noordkaap, met een bezoek aan de Noorse fjorden tot aan de Russische Solotvetsky-eilanden. Seven Seas Navigator maakt drie extra cruises in de regio naar de Britse eilanden, de Baltische staten en een West-Europese cruise van 12 nachten die van Amsterdam naar Barcelona vaart, voordat het schip de oversteek naar de Big Apple maakt.

Seven Seas Navigator’s reis door Canada en New England, Noord- en West-Europa, plus haar oversteek naar de Atlantische Oceaan kan geboekt worden als de Grand Arctic Adventure Grand Voyage van 94 nachten, beginnend en eindigend in New York met 415 gratis landexcursies.

In de herfst worden gasten getrakteerd op vier spectaculaire Canada en New England cruises tussen New York en Montréal, voordat de zon in het zuiden wordt opgezocht door middel van 11 Caribische cruises om haar winterseizoen 2023 af te sluiten. Terwijl de meeste vanuit Miami vertrekken, zijn er twee unieke reizen die Bridgetown in Barbados bezoeken. Daarnaast is er ook een cruise van 25 nachten over de Amazone-rivier waarbij het schip Kerstmis doorbrengt in Oranjestad, Aruba en nieuwjaarsdag in St. John's Antigua. Nieuwe havens voor Seven Seas Navigator zijn Kotka in Finland, Olden in Noorwegen en Shelburne in Nova Scotia

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager®  – van The World’s Most Luxurious Fleet™ naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Regent Seven Seas Cruises® lanceert 2022-2023 programma