Regent Seven Seas Cruises® lanceert ‘Epicurean Perfection’

Een nieuw en uniek culinair concept, dat de merkbelofte versterkt

6 March 2023


Met de lancering van Epicurean Perfection presenteert Regent 11 Epicurean Spotlight Voyages die in 2023, 2024 en in 2025 van start gaan. Deze 11 nieuwe cruises bieden luxe reizigers exceptionele culinaire ervaringen met enkele van meest getalenteerde en succesvolle professionals uit de wereldgastronomie.

"Wat verhoogt het reisplezier nu beter dan gastronomisch eten en drinken? Dit is de reden dat we ons nieuwe concept Epicurean Perfection lanceren. We willen onze gasten een ongekende culinaire beleving geven, zowel aan boord als aan wal, met ons aanbod van restaurants van wereldklasse, culinaire excursies, rondleidingen, workshops en proeverijen," aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises®. "We zijn enorm enthousiast om onze nieuwe cruisereizen Epicurean Spotlight Voyages te lanceren met wereldberoemde chef-koks, wijnmakers en sommeliers die onze gasten meenemen op een onvergetelijke reis door de wereldkeuken."

Epicurean Perfection gaat veel verder dan het traditionele culinaire aanbod op zee en nodigt gasten uit om de wereld om hen heen te proeven en te ontdekken met Unrivaled Cuisine, Epicurean Explorations en Epicurean Enrichment. Het nieuwe concept is medeontwikkeld door de deskundige culinaire teams van Regent Seven Seas Cruises® en omvat een veelvoud aan activiteiten, zoals het proeven van exquise gerechten in de vijf specialiteitenrestaurants, gastronomische landexcursies, privéproeverijen van wijnen en sterke dranken, verdiepende kookworkshops in de hypermoderne Culinary Arts Kitchen en leerzame demonstraties en lezingen.

De fascinerende videoserie Heritage Stories vertelt het verhaal achter de schermen van de culinaire teams van Regent. De video’s tonen hun persoonlijke ervaringen en laten zien hoe zij inspiratie halen uit de eetculturen van alle hoeken van de wereld.

Nieuwe Epicurean Spotlight Voyages

De eerste initiatieven binnen Epicurean Perfection worden dit jaar gelanceerd: 11 uitzonderlijke Epicurean Spotlight Voyages met internationaal gerenommeerde chef-koks en wijnmakers. De cruises zijn speciaal samengesteld voor exclusieve reizen aan boord van Seven Seas Grandeur™Seven Seas Splendor®, Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner® en Seven Seas Voyager®.

Epicurean Spotlight met chef-kok Mark Bittman en uitvoerend culinair directeur Wolfgang Maier
Seven Seas Explorer® - 21 juni 2023
Seward, Alaska naar Vancouver, British Columbia
Een culinaire reis door de wildernis van Alaska met journalist, schrijver en auteur Mark Bittman en Executive Chef Wolfgang Maier van Regent. Voor gasten een uitgelezen kans om de lokale keuken en tradities te ontdekken tijdens excursies en kookdemonstraties met Mark. Chef Wolfgang laat zien hoe het culinaire team aan boord aan lokale ingrediënten komt en hoe ze deze gebruiken om het culinaire aanbod aan boord te perfectioneren.

Epicurean Spotlight met de chef-koks Alain Roux & Michael Nizzero
Seven Seas Mariner® - 14 augustus 2023
Rome (Civitavecchia) naar Venetië (Fusina)
Chef-kok Alain Roux heeft na het overlijden van zijn beroemde vader Michel de familietraditie voortgezet als leidinggevende van het restaurant The Waterside Inn. Dit restaurant heeft al 38 jaar lang drie Michelinsterren, dat buiten Frankrijk een unicum is in de wereld. Met grote passie en knowhow zal Alain de gasten inspireren tijdens kookdemonstraties én aan tafel, waar de hand van de meester te zien en te proeven is in de bijzondere gerechten. Chef-kok Michael Nizzero, Chef Instructor bij The Waterside Inn, vertelt hoe het er dagelijks aan toe gaat in een sterrenrestaurant en welke vaardigheden er nodig zijn om iedere dag perfectie te leveren op hoog gastronomisch niveau.

Epicurean Spotlight met chef-kok Vincent Guerithault
Seven Seas Explorer® 30 augustus 2023
Seward, Alaska naar Vancouver, British Columbia
De bekroonde chef-kok en winnaar van de James Beard award, Vincent Guerithault, neemt zijn Franse keuken mee naar Alaska aan boord van de Seven Seas Explorer®. Terwijl Vincent met boeiende presentaties en kookdemonstraties zijn geheimen en recepten deelt van zijn prijswinnende restaurant Vincent on Camelback in Phoenix, Arizona, genieten gasten van het omringende landschap en de wildlife van Alaska en Canada.

Epicurean Spotlight on Wine met meester-sommelier Doug Frost
Seven Seas Splendor® 8 oktober 2023
Barcelona (Tarragona) naar Venetië (Fusina)
In deze Epicurean Spotlight krijgen gasten de unieke kans om te leren van een hele bijzondere wijnexpert die de wijnen van de wereld als geen ander kent: Doug Frost. Er zijn maar vier personen in de wereld die zowel de titel Master of Wine als de titel Master Sommelier dragen, en Doug is daar een van. Hij neemt de gasten mee om de mediterrane smaken te ontdekken met wijnproeverijen in onder meer Toscane, Aix-en-Provence en in het Sloveense Koper. Doug biedt diverse wijnactiviteiten aan boord en aan wal, waaronder een workshop wijnproeven, leerzame presentaties en avontuurlijke culinaire excursies.

Epicurean Spotlight met chef-kok Fearing
Seven Seas Splendor® 30 oktober 2023
Athene (Piraeus) naar Athene (Piraeus)
Reizen door Griekenland en Turkije met chef-kok Dean Fearing, de “Vader van de Amerikaanse zuidwesterse keuken”. Fearing’s gelijknamige restaurant in het Ritz Carlton Hotel in Dallas heeft vele awards gewonnen, waaronder de onderscheiding "#1 in Hotel Dining" van de prestigieuze Zagat Survey. De chef-kok trakteert onze gasten op een typische Texaanse keuken aan boord van Seven Seas Splendor® en onthult zijn kooktechnieken tijdens demonstraties en presentaties. Daarnaast gaat hij met de gasten aan wal om de lokale smaken en tradities te ontdekken.

Epicurean Spotlight on Wine met Honig Wineries
Seven Seas Splendor® 6 november 2023
Athene (Piraeus) naar Rome (Civitavecchia)
Wat is nu een betere manier om de wijncultuur van Griekenland, Italië en Spanje te ontdekken dan met gerenommeerde wijnmakers? In deze Epicurean Spotlight ontdekken Stephanie en Michael Honig lokale smaken en wijnen, delen zij hun kennis en vertellen ze over hun succesvolle wijnmakerij Honig Vineyard in Rutherford, Californië, waar zij zich als familiebedrijf inzetten voor het behoud en herstel van het milieu. Stephanie en Michael organiseren diverse culinaire activiteiten tijdens de cruise, waaronder cocktailparty's en wijnproeverijen.

Epicurean Spotlight on Wine met Caldwell Vineyard
Seven Seas Voyager® 9 maart 2024
Buenos Aires naar Rio de Janeiro
Joe Caldwell is een innovatieve wijnmaker van Nieuwe Wereld wijnen. Op deze Epicurean Spotlight neemt hij gasten mee door de wijncultuur van Zuid-Amerika. In de afgelopen 40 jaar heeft John het in Napa Valley gevestigde Caldwell Vineyard, met wel 28 verschillende druivenrassen, uitgebouwd tot een van de grootste en meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld. Aan boord vertelt John tijdens wijnproeverijen, wijn-spijs combinaties en presentaties zijn geheimen van het maken van kwalitatief hoogstaande wijnen. Aan wal zal John excursies begeleiden op ontdekking naar de lokale smaken en de culinaire tradities van Uruguay en Brazilië.

Epicurean Spotlight on Wine met CAST Wines
Seven Seas Splendor® 14 april 2024
Barcelona naar Rome (Civitavecchia)
De wijnmakers en eigenaars Jack en Ann Seifrick van CAST Wines in Sonoma reizen mee op deze speciale Epicurean Spotlight on Wine cruise. Samen met de gasten gaan deze twee gepassioneerde wijnmakers bijzondere wijnhuizen in Spanje, Frankrijk en Italië bezoeken, van een oud wijnlandgoed in Alicante tot een gerenommeerde wijngaard in het betoverende Toscane. Aan boord vertellen ze tijdens presentaties en proeverijen alles over hun innovatieve en duurzame technieken van wijn maken.

Epicurean Spotlight on Wine with Sbragia Family Vineyards
Seven Seas Voyager® May 8, 2024
Istanbul naar Athene (Piraeus)
Ed en Adam Sbragia laten gasten kennismaken met hun oude Toscaanse familietradities in het maken van wijn, die ze toepassen op hun wijndomein in Sonoma County in Californië. Zij verwennen de gasten met tongstrelende wijn-spijs combinaties en laten oude familietradities herleven.

Epicurean Spotlight met chef-kok Tommaso en acteur en komiek John O’Hurley
Seven Seas Grandeur™ 14 augustus 2024
Athene (Piraeus) naar Barcelona
Entertainment en culinaire creativiteit komen samen in deze bruisende, 10-nachten durende rondreis van Athene (Piraeus) naar Barcelona. Chef-kok Tommaso Barletta uit Los Angeles, bekend om zijn bekroonde Italiaanse restaurants, is samen met zijn vriend en beroemd acteur en komiek John O'Hurley gastheer van deze Epicurean Spotlight cruise. Samen zullen zij alle zintuigen van de gasten prikkelen met kookdemonstraties, rondleidingen en Joe’s one-man show A man with standards. Navigerend van de kombuis naar het podium, wordt deze Epicurean Spotlight een smakelijk en vermakelijk avontuur.

Epicurean Spotlight met ZAP - Zinfandel Advocates and Producers
Seven Seas Explorer® 31 maart 2025
Tokio naar Tokio
Zinfandel Advocates and Producers (ZAP) uit Californië is een ledenorganisatie die zich inzet voor het behoud en respect van het druivenras Zinfandel. De club bestaat uit wijnmakers, natuurbeschermers en liefhebbers die een passie voor Zinfandel delen en het erfgoed van oude wijnstokken in Californië willen preserveren. De Zinfandel wijnmakers reizen en genieten mee van de rijke tradities en smaken van Japan, Zuid-Korea en China en geven gasten met proeverijen en masterclasses een kijkje in de wereld van Zinfandel.

Introductie van Epicurean Perfection
Regent Seven Seas Cruises® streeft ernaar om reizigers een ervaring te geven die zij nergens anders vinden: een aanbod van all-inclusive verwennerij op hoog niveau, met alle mogelijke luxe, oprechte persoonlijke service, de meeste fascinerende bestemmingen en excursies, ruime luxe vertrekken én een ongekende culinaire beleving. Want het nieuwe Epicurean Perfection concept van Regent Seven Seas Cruises®, bestaande uit Unrivaled CuisineEpicurean Explorations en Epicurean Enrichment, vormt een integraal onderdeel van de all-inclusive luxe verwennerij waar iedere gast aan boord en aan wal optimaal van kan genieten.

Unrivaled Cuisine
De culinaire ervaringen van Regent gaan veel verder dan wat gasten doorgaans ervaren in de meeste specialiteitenrestaurants op een luxe of premium cruise. Bijzondere proeverijen, regionale barbecues op het dek en verrijkende kookworkshops zijn slechts een paar ingrediënten van een nieuwe, ongeëvenaarde gastronomische beleving aan boord.

Onze signature restaurants zijn Compass Rose, het grootste specialiteitenrestaurant van Regent met verrukkelijke menu’s en de mogelijkheid om gerechten naar wens samen te stellen; Chartreuse, een restaurant dat een klassieke Franse keuken biedt met een moderne twist; Prime 7, een stijlvol en intiem steakhouse dat klasse en glamour uitstraalt en klassieke Amerikaanse gerechten op hoger niveau tilt; Pacific Rim, een spectaculair specialiteitenrestaurant met een gevarieerd aanbod van heerlijke pan-Aziatische gerechten; La Veranda, met een prachtig uitzicht op de oceaan, laat gasten genieten van verfijnde ontbijt- en lunchbuffetten in het chique restaurant binnen of buiten op het schaduwrijke dek; en Sette Mari at La Veranda, waar gasten worden getrakteerd op authentieke Italiaanse specialiteiten en heerlijke wijnen.

Epicurean Explorations
Epicurean Explorations is de perfecte manier om een cultuur goed te leren kennen. Variërend van land en regio, biedt Regent bijzondere culinaire activiteiten aan wal. Gasten worden ondergedompeld in de lokale cultuur op traditionele marktjes, tijdens een proeverij van lokaal geproduceerde drank of plaatselijke specialiteiten en demonstraties van oude kooktechnieken.

Epicurean Explorer Tours: De gasten gaan van boord om nieuwe geuren op te snuiven en nieuwe smaken te ontdekken op een lokale markt of in een gerenommeerd restaurant. Vervolgens gaan zij aan boord hun nieuwe indrukken en kennis gebruiken in de Culinary Arts Kitchen.

Wine & Spirits Tours: Proeven van de heerlijkste dranken die in de bezochte bestemmingen geproduceerd worden, zoals wijnen van de beroemde wijngaarden van Bordeaux tot producten van een distilleerderij in Ierland.

Food & Wine Tours: Op deze excursies, onder leiding van deskundige culinaire professionals en in samenwerking met Food & Wine Trails, beleven gasten de mooiste wijn- en spijservaringen.

Local Flavors Tours: Dineren op de meest favoriete plekken van de locals, een authentieke beleving zowel op culinair als cultureel gebied.

Epicurean Land Programs: Met unieke Pre- and Post-Cruise Land Programs benutten gasten optimaal de tijd die zij aan wal hebben om via de lokale eetcultuur een bestemming beter te leren kennen.

Epicurean Enrichment
Meesters in culinaire kunsten laten gasten zien hoe zij hun kookvaardigheden kunnen aanscherpen in een praktijkgerichte kookworkshop in de Culinary Arts Kitchen tijdens een Epicurean Spotlight Voyage. Het wordt een onderdompeling in vreemde culturen en de liefde voor gastronomie komt hier volledig tot bloei. Met een variëteit aan culinaire avonturen en ervaringen aan boord van ’s werelds meest luxueuze vloot gaat Regent haar gasten meer dan ooit verwennen.

Epicurean Spotlight Voyages: Deze cruises zijn speciaal samengesteld rond bijzondere culinaire thema’s of activiteiten die begeleid worden door professionals, zoals beroemde wijnmakers en chef-koks.

Culinary Arts Kitchen Experience: Het succes van Regent's Culinary Arts Kitchen, het culinaire opleidingscentrum van professionele wereldklasse aan boord van Seven Seas Grandeur, Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer, wordt met Culinary Arts Kitchen Experiences verder uitgebouwd met praktijklessen, speciale demonstraties, rondleidingen en nog veel meer.

Epicurean Engagements: Deze leerzame presentaties en lezingen maken deel uit van de verrijkende Speaker Series van de luxe cruisemaatschappij en bieden inzichten van culinaire experts op divers gebied.

Epicurean Tastings: Gasten breiden hun smaakpalet uit door nieuwe wijnen en onbekende dranken te ontdekken onder de vakkundige leiding van de sommeliers, mixologen en chef-koks van het schip. 

Heritage Stories

Duik in de rijke geschiedenis van vreemde culturen en hun keuken op ’s werelds meest luxueuze vloot.

De culinaire expeditie rond het verfijnde menu van Sette Mari is op camera vastgelegd. De fascinerende korte film is hier te zien.

Deze film gaat over de zoektocht naar de authentieke smaken en eeuwenoude culinaire tradities van Zuid-Frankrijk om inspiratie op te doen voor nieuwe recepten en wijnen voor Regent’s Franse restaurant Chartreuse.

Het meest recente avontuur van het culinaire team vond plaats in Miami, waar ze de lokale keuken hebben ervaren en nieuwe ingrediënten hebben ontdekt om de menu's van hun grootste specialiteitenrestaurant Compass Rose verder te perfectioneren. Het avontuur is hier te bekijken.

Regent Seven Seas Cruises® lanceert ‘Epicurean Perfection’