Regent Seven Seas Cruises nodigt gasten uit in 2021

18 December 2020


Hoogtepunten van Regent’s 2021 feestelijke cruises
Voor ieder die wil ontsnappen aan het dagelijks leven en volgend jaar iets bijzonders wil ervaren, biedt Regent Seven Seas Cruises speciale reizen met alle luxe, ontdekkingen en avonturen die nodig zijn om de feestelijke periode van 2021 echt onvergetelijk te maken.

Seven Seas Explorer zal eind 2021 voor het eerst in Australië en Nieuw-Zeeland te vinden zijn voor een selectie aan cruises. De feestelijke cruise vertrekt 2 december 2021 vanuit Singapore voor de Bali, The Outback & New-Zeeland reis, en ontdekt gedurende 34 nachten het beste van Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Kerstavond en Eerste Kerstdag worden doorgebracht in de bruisende havenstad Hobart, waar gasten architectuur uit het koloniale tijdperk kunnen ontdekken en kunnen genieten van verse Tasmaanse oesters en bekroonde wijnen. Vanuit Hobart zal Seven Seas Explorer haar reis in het nieuwe jaar vervolgen naar de schilderachtige steden Wellington en Napier in Nieuw-Zeeland. De reis wordt afgesloten in Auckland, waar de gasten weer van boord gaan.

Regent's Caribbean Holidays van 20 nachten vertrekt op 7 december 2021. Seven Seas Splendor vaart naar tropische bestemmingen in het Caribisch gebied en Midden-Amerika, waaronder St. Barts, de Bahama's, Dominica en Antigua. Op kerstavond kunnen de gasten de schilderachtige kustplaats Santo Tomas de Castilla en Guatemala verkennen, evenals een oude Maya-ruïne, indrukwekkende regenwouden en kristalheldere natuurlijke bronnen. Eerste Kerstdag wordt doorgebracht in de betoverende badplaats Costa Maya, Mexico voordat het schip terugkeert naar Miami.

Ondertussen bevindt de rest van de Regent-vloot zich tijdens Kerstmis en Nieuwjaar over een groot deel van de wereld. Seven Seas Mariner® ontdekt het Caribisch gebied en Midden-Amerika, Seven Seas Voyager® zal Afrika en Zuid-Amerika verkennen en Seven Seas Navigator® brengt gasten naar Zuid-Amerika en Midden-Amerika.

Een ongeëvenaarde feestelijke ervaring
Wanneer reizigers ervoor kiezen (een deel van) de decembermaand met Regent Seven Seas Cruises door te brengen, zorgt de rederij ervoor dat er aan alles gedacht wordt. Dit betekent een feestelijke sfeer tijdens de gehele reis – van het begin tot het eind.

Afhankelijk van welk schip het betreft, worden gasten begroet door de kerstman voordat ze aan boord gaan. Een glas champagne volgt in het atrium dat voorzien is van een prachtige vier meter hoge kerstboom. Naast dit opvallende pronkstuk versiert Regent Seven Seas Cruises ook diverse openbare ruimtes van de gehele vloot met kleinere kerstbomen, feestelijke bloemstukken en Chanoeka-ornamenten.

“Onze prachtig versierde schepen maken gegarandeerd indruk op onze gasten. Eén van de hoogtepunten moet toch wel het verrukkelijke peperkoekhuisdorp in het atrium zijn, bestaande uit 22 handgemaakte huizen en 75 goddelijke beeldjes. Kleinere peperkoekhuisjes zijn ook verspreid over het schip te vinden, zodat gasten overal kunnen genieten van het vakmanschap,” aldus John Barron, Cruise Director bij Regent Seven Seas Cruises.

Barron voegt toe: “Ongeacht welke bestemming onze gasten verkennen, ze zullen te allen tijde het gevoel hebben dat ze zich in een winterwonderland bevinden als ze in de periode met ons meevaren.”

Culinaire hoogstanden en entertainment op hoog niveau
Op kerstavond wordt een extravagant feest aan traditionele Europese gerechten gepresenteerd op een uitgebreid menu met dank aan Regent's Bernhard Klotz, Vice President Food and Beverage, en zijn deskundige culinaire team. Nordic Gravlax met honing-mosterdsaus als voorgerecht, geroosterde Duitse kerstgans met gestoofde rode kool, aardappelknoedels en een in Armagnac gedrenkte pruimenjus als hoofdgerecht en een klassieke Engelse kerstpudding met een vanille- en whiskysaus zijn slechts enkele van de lekkernijen waar gasten van kunnen genieten. Traditionele kerstkoekjes worden 's avonds ook aan kinderen gegeven om ervoor te zorgen dat ze de kerstman iets te geven hebben als hij op bezoek komt.

De festiviteiten gaan verder op Eerste Kerstdag, waar gasten in elke bar eierpunch kunnen drinken en een kerstlunch met verfijnde gebakken ham en heerlijke bijgerechten wordt geserveerd in Compass Rose. Tijdens het kerstdiner kunnen gasten genieten van het unieke Amerikaans-geïnspireerde menu van chef-kok Klotz met gerechten als forfaitaire krab martini met wodka als voorgerecht, geroosterde kalkoen met kastanje-vulling, vleesjus, zoete aardappel rozet en sperziebonen als hoofdgerecht en pompoentaart met cranberries en een kaneel-vanillesaus als dessert.

Er is geen gebrek aan entertainment aan boord tijdens de feestelijke maand, met zowel traditionele als meer moderne mogelijkheden. Klassieke kerst- en Hanukkah-diensten kunnen van worden genoten door gasten die mee willen doen aan gebeden en hymnen. Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in luchtigervermaak, worden er feestelijke thema-avonden en andere vreugdevolle activiteiten aangeboden. Een andere favoriet van veel gasten is de Christmas Gala Teatime, waar genoten kan worden van een scala aan verleidelijke lekkernijen bereid door de deskundige banketbakker van Regent.

Kijk voor meer informatie op www.rssc.com

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager®  – van The World’s Most Luxurious Fleet™ naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

 Regent Seven Seas Cruises nodigt gasten uit in 2021