Regent Seven Seas Cruises® schenkt gasten de Gift of Travel

Luxueuze aanvullende landprogramma’s inbegrepen van Europese cruise

14 November 2022


Veelzijdig Europa
Deze aanbieding geldt voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 november 2022 en 6 januari 2023, en geeft reizigers een extra reden nu hun cruise te reserveren naar de meest charmante Europese bestemmingen volgend jaar.

“Onze gasten geven blijk van een grote, constante liefde voor reizen in het wonderschone en interessante Europa, dat zo rijk is aan geschiedenis, bruisende cultuur en adembenemende landschappen. En uiteraard helemaal wanneer ze onderweg kunnen genieten van onze all-suite accommodaties, de exquise keuken en het elegante entertainment aan boord van 's werelds meest luxueuze vloot”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Deze genereuze Gift of Travel is een perfecte kans op een nog verrijkender Europese ervaring. In het Middellandse Zeegebied, in de noordelijke Europese zeeën en overal daartussen!”

Zowel ervaren Europa-bezoekers als reizigers die dit werelddeel nog verder moeten ontdekken hebben veel te kiezen in het Gift of Travel-programma. Het wordt aangeboden in combinatie met een cruise op Seven Seas Mariner®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en Seven Seas Navigator® met bestemmingen als Piraeus (Athene), Southampton (Londen), Kopenhagen, Istanbul en Barcelona. Er is keuze uit een zevental inspirerende landprogramma's voorafgaand of na afloop van de cruise, ongeacht het type van de geboekte suite, maar uiteraard wel op basis van beschikbaarheid.

Al deze landprogramma's van Regent zijn inclusief hotelaccommodatie, transfers, geselecteerde maaltijden en specifiek samengestelde excursies.

Hoogtepunten van pre- of post-cruise landexcursies:

Mystical Cappadocia – Istanbul, Turkije (3 nachten):
Reizigers verblijven drie nachten in het majestueuze, historische Cappadocië. Ze bezoeken de perfect bewaarde oude rotskerken van Uçhisar Castle en het openluchtmuseum van Göreme. En dalen bijna zeventig meter af naar de ondergrondse stad Derinkuyu met zijn unieke rotsformaties die bekendstaan als de 'schoorstenen van de elfen'.

London & Charming Cotswolds – Londen (Southampton), Engeland (3 nachten):
Een verrassende combinatie van het kosmopolitische Londen en het typische Britse platteland van de sublieme Cotswolds. Gasten staan oog in oog met wereldberoemde plekken als Buckingham Palace en de Tower of London, maar ook met een elegante plaats als Bath, waar een bezoek wordt gebracht aan de Romeinse baden.

Authentic Madrid & Beyond – Barcelona, Spanje (4 nachten):
Een ontdekkingsreis naar de eigenzinnige landschappen en de trotse steden die het stoere karakter van Spanje ademen, met veel UNESCO-erfgoed, van Madrid tot Segovia. Een trip van vier nachten die de deelnemers zal verrijken met een diep historisch en cultureel besef van wat Spanje zo bijzonder maakt.

Gasten die niet willen of kunnen deelnemen aan het inbegrepen landprogramma kunnen ervoor kiezen om een krediet van €630 per gast of - maximaal - €1260 per suite te ontvangen.

Cruises waarop het programma Gift of Travel van toepassing is:

Van Barcelona, Spanje naar Lissabon, Portugal
Seven Seas Mariner, vertrek 23 juli 2023
10 nachten | Andalusian Traditions

Voor iedereen die het wonderschone mediterrane gebied wil combineren met de betoverende stranden van de Canarische Eilanden is deze reis aan boord van Seven Seas Mariner perfect: hij biedt het beste van beide werelden. Er wordt aangemeerd in de historische haven van Alicante bij Valencia en ook bij het exotische Arrecife op Lanzarote, dat met z'n moderne, lichte stijl intrigerend afsteekt tegen het naakte, zwarte vulkaanlandschap aan de turkooizen baai. Eindpunt is Portugals neoklassieke hoofdstad Lissabon, waar een wandelingetje naar het oude centrum Bairro Alto een verplicht nummer is. En waar altijd wel ergens de melodieuze klanken klinken van de typisch Portugese fado-muziek.

Deze reis biedt keuze uit 67 inclusieve landexcursies, zoals een bezoek aan Tanger in Marokko, met de  Grotten van Hercules en een wandeling door de ommuurde medina met zijn unieke architectuur, een UNESCO-werelderfgoed. Ook onvergetelijk: de tuinen van Mendoubia waar een fascinerende en eerbiedwaardige vijgenboom (banyan) staat van meer dan achthonderd jaar oud. 

Van Londen/Southampton naar Reykjavik, IJsland
Seven Seas Splendor, vertrek 7 augustus 2023
16 nachten | North Atlantic Exploration

Vanaf vertrekhaven Londen (Southampton) kiest deze reis noordelijke koers langs de imposante oostkust van de Britse eilanden. Daarna wordt aangemeerd in de havens van het  Schotse Kirkwall op de Orkney-eilanden en ook op Nuuk in Groenland, met z'n pittoreske koloniale haven en onlangs gerenoveerde marktgebouw. Op IJsland staan meerdere stops op het programma, zoals bij het schilderachtige vissersdorpje Grundarfjordur, het charmante plaatsje Akureyri en het iconische Reykjavik, de eindbestemming van de cruise.

Gasten genieten van de ongeëvenaarde luxe van Seven Seas Splendor op deze decadente cruise, inclusief een keuze uit veertig landexcursies. Op het programma bijvoorbeeld het duizelingwekkende natuurschoon van het IJslandse Isafjordur waar een intrigerende baai aan drie kanten wordt omringd door ongenaakbare hellingen – een van de meest overdonderende landschappen op aarde. Ook fascinerend: de ijsformaties bij Nanortalik in Zuid-Groenland, waar eindeloze hoeveelheden blauw bevroren water een levendig contrast vormen met de groene heuvels op de achtergrond. Een natuurlijk wonder dat van zeer dichtbij te bekijken is vanaf een rubber boot  - type RIB - tijdens een tocht waarop ook wordt gespeurd naar bultruggen, dwergvinvissen en meerdere vogelsoorten.  

Van Athene (Piraeus), Griekenland naar Istanbul, Turkije
Seven Seas Navigator, vertrek op 29 oktober 2023
12 nachten | Bosphorus Beauty
 
Vanuit vertrekhaven Piraeus in Griekenland - de entree van de antieke stad Athene - vaart Seven Seas Navigator langs charmante plaatsen aan de Griekse, Turkse en Cypriotische kustlijn. Zoals het meer dan pittoreske Santorini, waar witgekalkte huisjes en huizen veilig genesteld liggen in de iconische kustlijn, en Limassol dat beroemd is om zijn historische ruïnes, eindeloze boomgaarden vol citroenen, sinaasappelen en olijven, majestueuze bergen, elegante landschappen en ravissante stranden.

Er zijn bijna zestig inclusieve landexcursies mogelijk. Zo kunnen gasten op de Griekse eilanden volop genieten van de pastelkleurige architectuur en historische kerken in de authentieke kernen. Rond het schiereiland van Bodrum is een zeiltocht mogelijk in a gulet, een klassieke Turkse houten twee- of driemaster. En daarna? Een frisse duik in het heldere water van de intieme baai van Poyraz Limani in Turkije.

Regent Seven Seas Cruises® schenkt gasten de Gift of Travel