Regent Seven Seas Cruises® verbreekt alle boekingsrecords

28 October 2020


De boekingen van de reiscollectie van 2022-2023 lieten ook een toename van meer dan 100% zien ten opzichte van het moment waarop de reiscollectie van 2021-2022 in de verkoop ging in 2019. De rederij had het totaalaantal boekingen van de lancering een jaar eerder al om 10.00 uur (EST) overschreden.

Verbluffende repons
Jason Montague, president and chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises, over het boekingsrecord: “De buitengewone respons op onze nieuwe reiscollectie laat zien dat er een ongelofelijk grote vraag is naar de unieke ervaring die Regent Seven Seas haar gasten biedt. Luxe reizigers kunnen duidelijk niet wachten om de zee weer op te gaan en de wereld te verkennen – uiteraard terwijl ze genieten van de perfecte en persoonlijke service op onze luxe en ruime schepen. Onze trouwe gasten verspilden in elk geval geen seconde en boekten zo snel mogelijk hun perfecte reisschema en suite. Ze wisten vast nog goed hoe de boekingen op de lanceringsdag vorig jaar in slechts 90 minuten alle eerdere ervaringen overtroffen!”

Dit boekingsrecord volgt Regent’s recordbrekende lanceringsdag voor de 2023 World Cruise op de hielen. Deze cruise liet een verdubbeling van het aantal boekingen zien ten opzichte van de World Cruise van 2022.

148 afvaarten
De zorgvuldig samengestelde collectie van 148 afvaarten van april 2022 tot eind april 2023, biedt zeventien nieuwe havens voor de rederij en 105 walbezoeken met overnachting. Reizigers krijgen toegang tot meer dan 350 UNESCO Werelderfgoedlocaties dankzij de duizenden gratis en ongelimiteerde excursies op de cruises naar Afrika, Arabië, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada en Nieuw-England, het Caribisch gebied en het Panamakanaal, de Middellandse zee, Noord-Europa en Zuid-Amerika. Daarnaast omvat de collectie ook twee transoceanische overtochten en vijf Grand Voyages. Alle reisdetails zijn te vinden in de online brochure en zie voor meer informatie ook de video en de website van de 2022-2023 Voyage Collection.

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager® – van The World’s Most Luxurious Fleet™ naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Regent Seven Seas Cruises® verbreekt alle boekingsrecords