Regent Seven Seas Cruises® verleidt reizigers met Voyage Collection

15 June 2023


164 nieuwe routes
The World’s Most Luxurious Fleet™ vaart 164 nieuwe routes - een overweldigende culturele beleving is verzekerd. Bestemmingen over de hele wereld worden aangedaan - van de vaste favorieten als Alaska, het Caribisch gebied, Het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa tot verre bestemmingen als Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Zuid-Amerika en het zuidelijk deel van de Pacific. Ook zijn er in de Voyage Collection 9 nieuwe routes - meer dan andere jaren - in Afrika en rond het Arabisch Schiereiland opgenomen en kunnen gasten voor het eerst in Doha, Qatar en Port Louis, Mauritius aan boord komen.

De trips variëren van 7 overnachtingen tot de epische World Cruise 2026 met 154 overnachtingen. Ook staan er vijf adembenemende Grand Voyages op het programma die de moderne avonturier en ontdekkingsreiziger zullen aanspreken. Andere hoogtepunten van de Collection zijn vijf nieuwe havens in Madagaskar, twee rondreizen met 14 overnachtingen in Alaska op Seven Seas Explorer®, Seven Seas Splendor® met een seizoen in Noord-Amerika, tweemaal een passage door het Panamakanaal op het nieuwste schip van Regent, Seven Seas Grandeur™, dat in het eerste cruiseseizoen ook Noord-Europa aandoet.

Onvergetelijke ervaringen
“Onze Voyage Collection 2025-2026 biedt gasten een onvergetelijke ervaring. Stuk voor stuk staan de routes garant voor overweldigende indrukken van altijd al populaire tot meer unieke bestemmingen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn trots op de ongekende beleving die wij onze gasten op een cruise met Regent kunnen bieden. Gasten bevaren de zeeën in alle comfort - de exquise all-suite accommodatie, de uitzonderlijke persoonlijke service en de buitengewone keuken van onze specialiteitenrestaurants aan boord - en zij krijgen de gelegenheid nieuwe en bekende bestemmingen te ontdekken tijdens excursies aan land naar keuze. Onze cruises zijn de meest luxueuze manier om de wereld te ontdekken."

De Voyage Collection 2025-2026 van Regent Seven Seas Cruises is als een duik in de rijke lokale cultuur. Luxe reizigers zullen de meest bijzondere bestemmingen ter wereld ervaren als nooit tevoren. Gasten hebben in elke haven die wordt aangevaren, keuze uit een scala aan landexcursies voor een kennismaking met de lokale cultuur of uit een indrukwekkend programma aan Regent Choice-excursies van Epicurean Explorer Tours en Wellness Tours tot Eco-Connect en Behind the Design Tours. De Collection omvat ook 124 overnachtingen aan boord in zeer populaire havens zoals Istanbul in Turkije, Bangkok in Thailand en Luxor (Safaga) in Egypte.

Aan boord van elk van de stijlvolle schepen genieten reizigers van ultiem comfort en ongeëvenaard veel ruimte. Hun staat, mede vanwege het ongekend hoge aantal bemanningsleden per gast, de beste service en verzorging te wachten tijdens hun ontdekkingsreis naar de meer dan 500 bestemmingen wereldwijd. Dineren aan boord van de Regent cruiseschepen is een ervaring apart. Fijnproevers halen hun hart op in de sensationele specialiteitenrestaurants - van het geliefde Franse restaurant Chartreuse, het verfijnde Prime 7 steakhouse, de authentieke Italiaanse keuken in Sette Mari tot Compass Rose met een wisselend menu.

Bij de prijs van de cruise zijn inbegrepen, gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, de mooiste wijnen en sterke dranken,  entertainment, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice, fooien en voor gasten in Concierge suites en hoger een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Een brochure met de nieuwe Voyage Collection 2025-2026 van Regent is beschikbaar. Zie voor meer info ook:  https://www.rssc.com/2025-2026-voyage-collection-debut.

Voyage Collection van Regent Seven Seas Cruises in het seizoen 2025- 2026 per schip

Seven Seas Grandeur™
Voor Regent’s nieuwste aanwinst, Seven Seas Grandeur, begint het 2025-2026 seizoen op 2 april vanuit Barcelona, Spanje, om na 14 nachten te eindigen in Istanbul, Turkije. Het schip bevaart de kristalheldere wateren van de Middellandse Zee en bezoekt nieuwe havens waaronder Chios, Griekenland en Brindisi, Italië. Op 1 juni 2025 zet het schip vanuit het Portugese Lissabon koers naar het noorden. Hoogtepunten van dit eerste cruiseseizoen van Seven Seas Grandeur in Noord-Europa zijn de nieuwe havens waar wordt aangemeerd - Narsaq in Groenland, Siglufjordur in IJsland en Ulvik (Hardangerfjord) in Noorwegen.

In het najaar gaat Seven Seas Grandeur terug naar de Middellandse Zee voor een aantal cruises met 10 overnachtingen. Aansluitend verlaat het schip in november Barcelona, Spanje voor de oversteek naar Miami, Florida en cruiset het in de winter door het Caribische gebied. Daar worden echte pareltjes aangedaan, zoals de eilanden Grenada, Antigua, St Lucia en Martinique en een nieuwe haven, Frederiksted op St Croix.

In december maakt het schip twee cruises met als begin- en eindpunt Miami, waaronder een speciale trip die de gasten de feestdagen in de tropen laat beleven. Seven Seas Grandeur vaart in de winter langs de zonnige Caribische kusten en ook andere routes - tweemaal zal het Panamakanaal gepasseerd worden, de Mexicaanse Rivièra wordt bezocht en er wordt aangemeerd in Bermuda, Virginia en South Carolina voordat de Voyage Collection 2025-2026 wordt afgesloten met een oversteek van de Atlantisch Oceaan naar Barcelona.

Seven Seas Splendor®
Voor Seven Seas Splendor start de Voyage Collection 2025-2026 op 29 maart met een cruise van Lissabon, Portugal naar het Spaanse Barcelona - dit markeert het begin van een reeks trips met 10 of 12 overnachtingen in het voorjaar en de zomer rond de Middellandse Zee. Mediterrane hoogtepunten zijn overnachtingen in de havens van Sevilla (Cádiz), Athene (Piraeus) en Jeruzalem, Israël, en bezoeken aan geliefde havens zoals Santorini in Griekenland, Positano in Italië en Casablanca in Marokko.

Vervolgens zet het schip op 23 augustus 2025 vanuit Barcelona koers naar Montréal, Quebec voor een cruise langs de kust van Canada en New England. Voor gasten die de prachtige herfstkleuren van New England met eigen ogen willen zien, zijn er diverse routes waarop Bar Harbor in Maine, Boston in Massachusetts, Portland in Maine en ook de Canadese Atlantische kust met de stad Quebec, Nova Scotia en New Brunswick worden bezocht.

Tegen de winter begeeft Seven Seas Splendor zich richting het Caribische gebied, waar in de maand november twee geweldige cruises op stapel staan. De eerste brengt gasten vanuit New York via de Atlantische kust naar Bermuda en andere tropische eilanden, zoals Barbados, Grenada en Aruba, waarna het schip weer koers zet naar Miami, Florida. De tweede cruise - met 16 overnachtingen - gaat richting het zuidelijke deel van de Caribische Zee. Landen als Belize, Costa Rica en Colombia worden bezocht en het Panamakanaal wordt gepasseerd.

Tussen 2 december 2025 en 13 maart 2026 maakt Seven Seas Splendor 6 cruises variërend van 11 tot 24 nachten rond Zuid-Amerika en wordt er aangelegd in havens in het Caribische gebied, Frans-Guyana, Brazilië, Argentinië, Uruguay en Chili. Vervolgens steekt het schip vanuit Miami, Florida over naar de Middellandse Zee.

Seven Seas Explorer®
De eerste cruise van Seven Seas Explorer in het kader van de Voyage Collection 2025-2026 vertrekt op 14 mei 2025 naar Alaska. Deze trips met zeven overnachtingen tussen Vancouver en Seward staan garant voor adembenemende momenten. Ook maakt het schip twee cruises met 14 overnachtingen en vertrek en aankomst in Vancouver. Avonturiers ontdekken de Last Frontier in populaire havens zoals Skagway, Ketchikan en Juneau, waar zij zich zullen vergapen aan de betoverende landschappen van de Inside Passage, de adembenemende Hubbard gletsjer en de traditionele dorpen bij Icy Strait Point.

Het schip komt in oktober naar Tokio, Japan voor drie rondreizen die gasten de gelegenheid bieden onder te duiken in de Japanse cultuur, voordat het ‘down under’ gaat richting Australië en Nieuw-Zeeland. Onderweg wordt een bezoek gebracht aan de mooiste havens van Zuidoost-Azië, waaronder Shanghai in China, Ho Chi Minh City in Vietnam, Bangkok in Thailand en Jakarta in Indonesië.

Op 12 januari 2026 vertrekt Seven Seas Explorer voor de Grand Asia Exploration met 61 overnachtingen. De reis begint in Auckland, Nieuw-Zeeland en eindigt in Tokio, Japan. Onderweg wordt een groot aantal bestemmingen bezocht, waaronder drie havens in Australië die dit seizoen nieuw in het programma zijn. Andere hoogtepunten zijn de overnachtingen aan boord in havens van wereldsteden als Bangkok in Thailand, Osaka in Japan en Shanghai in China. Bezoeken aan Cambodja, de Filipijnen, Taiwan en Zuid-Korea zijn ook in het programma opgenomen. Het is ook mogelijk om de Grand Asia Exploration, die eindigt op 14 maart, deels te boeken - gasten hebben keuze uit vier cruises met 14 of 18 overnachtingen.

Seven Seas Explorer maakt in maart en april 2026 nog vier rondreizen vanuit Tokio, die aan populariteit winnen, voordat het schip op 3 mei aan de oversteek met 17 overnachtingen naar Vancouver, Canada begint.

Seven Seas Voyager®
Voor Seven Seas Voyager start de Voyage Collection 2025-2026 op 3 juni 2025 in Europa met twee cruises rond de Middellandse Zee, waarna het schip koers zet naar Noord-Europa. De zomer belooft interessante routes met nieuwe havens zoals de Noorse eilandengroep Lofoten, Kemi in Finland en Malmö in Zweden. In september vaart het schip terug naar de Middellandse Zee voor het herfstprogramma met bekende favorieten als Istanbul in Turkije, het Griekse eiland Mykonos, Catania in Italië en Barcelona in Spanje.

Op 17 december 2025 vertrekt Seven Seas Voyager via het Suezkanaal naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten voor een ontdekkingsreis van het Midden-Oosten. Vanuit Dubai wordt tijdens een cruise met 20 overnachtingen een bezoek gebracht aan heerlijke bestemmingen zoals de Seychellen, de Comoren en Mozambique, gevolgd door twee enkele reizen tussen Kaapstad in Zuid-Afrika en Port Louis, Mauritius voor een nadere kennismaking met deze regio. Na een cruise met 20 overnachtingen van Kaapstad naar Dubai en een trip met 18 overnachtingen van Dubai naar het Griekse Athene sluit het schip de Voyage Collection 2025-226 in april af met een reis met 10 overnachtingen van Athene naar Rome (Civitavecchia) in Italië.

De vier cruises tussen 12 februari en 17 april 2026 kunnen ook worden gecombineerd tot één grandioze Indian Ocean Odyssey met 64 overnachtingen. Het avontuur gaat van start in het tropische paradijs van Mauritius en eindigt in Rome - na een verkenning van de zuidoostkust van het Afrikaanse continent zet het schip koers naar het noorden voor een bezoek aan de klassieke pareltjes van het Arabisch Schiereiland om via het Suezkanaal de cruise af te sluiten rond de Middellandse Zee. Gasten maken kennis met onvergetelijke bestemmingen waaronder drie nieuwe havens in Madagaskar, en brengen de nacht door in de havens van Dar es Salaam in Tanzania, Mahé in de Seychellen en Luxor in Egypte.

Seven Seas Mariner®
De Voyage Collection 2025-2026 van Seven Seas Mariner gaat van start in het Caribische gebied. Op 24 juni 2025 vertrekt het schip vanuit Miami voor een cruise van 16 overnachtingen via de ABC-eilanden en Bermuda naar New York.

Van juli tot en met september bevaart Seven Seas Mariner de zeeën langs de adembenemende kusten van Noord-Europa met al hun cultuur en bezoeken de luxe reizigers bestemmingen als Groenland, IJsland, de Britse eilanden, Zweden, Litouwen en België, om er maar een paar te noemen. Na Noord-Europa volgen reizen over de Middellandse Zee met in het oostelijk deel Turkije, Israël en Griekenland en ook Egypte en Tunesië.

In december steekt het schip vanuit Barcelona de Atlantische Oceaan over voor drie rondreizen vanuit Miami rond de feestdagen.

Seven Seas Mariner maakt in het kader van de Voyage Collection 2025-2026 ook 2 Grand Voyages plus de World Cruise 2026.

Op 10 juli 2025 vertrekt het schip vanuit New York voor een Grand Arctic Adventure met 83 overnachtingen en een fantastische mix van bestemmingen - van de ruige kusten van New England tot de werkelijk adembenemende gletsjers in IJsland en de verbluffend mooie Noorse fjorden en overnachtingen in de havens van Reykjavik, Oslo, Amsterdam en Bordeaux. De Grand Cultural Quest is een cruise met 117 overnachtingen vanuit New York en doet een scala aan bestemmingen aan - van de poolcirkel via Scandinavië naar de Middellandse Zee, waar wordt aangemeerd in Griekenland, Frankrijk, Egypte, Jeruzalem en nog veel meer havens.

Op 10 januari 2026 vertrekt Seven Seas Mariner voor The Sense of Adventure – Regent’s World Cruise 2026. Deze cruise met 154 overnachtingen is de ultieme rondreis voor gasten die alles uit hun reis willen halen.

Over een afstand van 39.911 zeemijl bezoeken gasten 41 landen verspreid over 6 continenten. Er wordt aangemeerd in 77 havens en het schip blijft in 16 havens een nacht liggen. Hoogtepunten van deze onvergetelijke trip zijn de 47 UNESCO Werelderfgoedsites, de ruim 420 landexcursies die bij de reis zijn inbegrepen, en havens op ‘s werelds meest iconische locaties: Papeete op Tahiti, Bali (Benoa) in Indonesië, Ho Chi Minh City in Vietnam, Nosy Be in Madagaskar en Hamilton op Bermuda.

Seven Seas Navigator®
De Voyage Collection 2025-2026 begint voor Seven Seas Navigator op 23 april 2025. Gasten hebben keuze uit cruises met 9 tot 20 overnachtingen over de Middellandse Zee en naar Noord-Europa. Van het voorjaar tot het begin van de herfst worden alle hoeken van het continent aangedaan - van de romantische straatjes uit het verre verleden in Italië en Griekenland tot de adembenemende landschappen in Noorwegen en Zweden.

In oktober zet Seven Seas Navigator vanuit Barcelona, Spanje koers naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Tijdens deze trip met 25 overnachtingen maken gasten kennis met de westkust van het Afrikaanse continent en bezoeken zij Kaapverdië, Ghana, Togo en São Tomé en Principé. Vanuit Kaapstad gaat het verder naar Doha in Qatar, een cruise met 19 overnachtingen en exotische bestemmingen als Mayotte, de Franse Comoren en Nosy Be, Madagaskar.

Seven Seas Navigator gaat in december richting het oosten voor een ontdekkingsreis naar het Indische subcontinent, Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Op 22 februari 2026 vertrekt het schip voor de eerste van twee rondreizen vanuit Papeete, Frans-Polynesië. Tijdens deze rondreizen wordt de nacht doorgebracht bij een van ‘s werelds meest romantische eilanden, Bora Bora. Deze rondreizen vinden plaats tussen een cruise van Auckland, Nieuw-Zeeland naar Papeete en een cruise vice versa met een bezoek aan Fiji en Samoa. Bijzonder is dat tijdens deze trips de internationale datumgrens wordt overschreden.

Ter afsluiting van de Voyage Collection 2025-2026 vaart het schip in april en mei terug naar de Middellandse Zee. Reizigers kunnen in deze periode kiezen voor 4 cruises met 14 tot 20 overnachtingen en bezoeken aan vele hoogtepunten in Australië en Nieuw-Zeeland, Azië en het Midden-Oosten.

Voor avonturiers in hart en nieren is er de Grand Continental Sojourn. Deze Grand Voyage met 84 overnachtingen van 31 oktober 2025 tot en met 23 januari 2026 worden alle 84 havens tussen Barcelona en Sydney, Australië bezocht waar Seven Seas Navigator op vaart.

Regent Seven Seas Cruises® verleidt reizigers met Voyage Collection