REGENT SEVEN SEAS CRUISES VIERT 25-JARIG BESTAAN

CELEBRATE WITH REGENT: EXCLUSIEVE CRUISES, ALL-INCLUSIVE PRIJZEN

9 March 2017


Regent Seven Seas Cruises biedt sinds 1992 ongekende luxe op zee en aan land. Met een vloot van vier suites-only schepen en een all-inclusive formule het topsegment waardig, staat bij deze rederij exclusiviteit al 25 jaar op de eerste plaats. Om dat te vieren lanceert de maatschappij de Celebrate with Regent campagne. Gasten die uiterlijk 31 maart 2017 een van de geselecteerde routes boeken, worden getrakteerd op kortingen tot wel 25%. Luxueus cruisen in de Middellandse zee, door het Caribisch gebied of bijvoorbeeld naar Alaska wordt hiermee zo mogelijk nog aantrekkelijker. Een extravagante ervaring, waarbij werkelijk alles is inbegrepen. Dat is genieten ten top, met de wereld aan uw voeten.

Cruises van 7 tot 40 nachten
De spectaculaire cruises van Regent Seven Seas zijn het perfecte excuus voor zowel bestaande als nieuwe gasten om zich eens goed in de watten te laten leggen. Het Celebrate aanbod varieert van zeven tot wel veertig nachten, waarbij een keur aan bijzondere bestemmingen wordt aangedaan. Vier een zilveren huwelijk waar in Alaska de goudkoorts woedde of organiseer het ultieme familiefeest op een exclusieve cruise van Abu Dhabi naar Miami, met uiteraard ook de hoogtepunten van Europa en het Midden-Oosten op het programma. De Celebrate with Regent campagne biedt kortingen tot wel 25% op speciaal geselecteerde routes bij boekingen tot en met 31 maart 2017. Een mooi verjaardagfeest, waarvoor iedereen is uitgenodigd.

25 jaar toonaangevend
Graham Sadler, Managing Director van Regent Seven Seas Cruises, is trots: “In 2017 vieren we onze eerste 25 succesvolle jaren in de ultra-luxe all-inclusive markt. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevende speler en kijken vol enthousiasme uit naar wat de komende 25 jaar gaan  brengen. Maar eerst is het tijd voor een feestje; een aanbieding waarmee we onze gasten maximaal laten genieten van topservice, uitzonderlijke luxe en exquise gerechten in onze specialiteitenrestaurants. We nemen ze mee naar de meest fascinerende plekken op onze planeet en zorgen ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Drankjes, excursies, Wi-Fi – zoals altijd bij Regent Seven Seas Cruises is alles inbegrepen!”

REGENT SEVEN SEAS CRUISES VIERT 25-JARIG BESTAAN