Regent Seven Seas Cruises® viert tewaterlating Seven Seas Grandeur

6 February 2023


“We zijn gewend dat reikhalzend wordt uitgekeken naar de nieuwe schepen in onze vloot, maar de interesse rond Seven Seas Grandeur is zo groot dat we nu al een extra reis hebben toegevoegd aan het eerste vaarseizoen van het schip,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “De ongelooflijke ontvangst voor Seven Seas Grandeur is het bewijs dat luxueus cruisen zeer populair is en blijft. En ook dat Regent de top van de markt heeft bereikt dankzij alle inclusieve luxe, de ongeëvenaarde gastvrijheid en de ongekende ruimte aan boord. "We zijn ongelooflijk trots en kunnen niet wachten om later dit jaar de eerste gasten te ontvangen aan boord van Seven Seas Grandeur.”

Inzegening en champagne
Orsinja Myshku, Senior Controller van de economische administratie en het controlekantoor van Ancona Shipyard, had tijdens de ceremonie de rol van madrina oftewel peetmoeder van het schip. Na de inzegening door de kapelaan van de scheepswerf hakte zij de kabel door die een champagnefles tegen de romp van het schip uiteen deed spatten. Vervolgens vulde het droogdok van Seven Seas Grandeur zich met water, het sluitstuk van de ceremonie in Ancona. Namens Regent was Gabriella Fonzo aanwezig, Senior Sales Director voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. Fonzo sprak een hartelijk dankwoord uit voor de samenwerking en het partnerschap met alle mensen van Fincantieri.

Volle agenda in het eerste jaar
Seven Seas Grandeur is het zesde en meest recente schip in de vloot van Regent, The World’s Most Luxurious Fleet™. Vanaf november 2023 is de agenda gevuld met achttien reizen in de Caraïben en het Middellandse Zeegebied. Ook staan twee trans-Atlantische oversteken op de planning. De lengte van deze eerste reizen varieert van zeven tot zestien nachten. De inaugurele Voyage-collectie omvat een nieuw eerste vaart – toegevoegd vanwege de sterke vraag – van zeven nachten door de Adriatische Zee en het westelijke Middellandse Zeegebied, van het Italiaanse Venetië (Triëst) naar het Spaanse Barcelona.

Nu drijvend op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona, luidt de laatste fase van de werkzaamheden aan Seven Seas Grandeur in. Deze draait vooral om de afwerking van de weelderige suites, de elegante lounges en de exquise restaurants, zodat het schip in alles Regent’s Heritage of Perfection zal uitademen.

Over Seven Seas Grandeur
Het ontwerp van Seven Seas Grandeur is geïnspireerd op het roemruchte verleden, maar dan in een verbluffende vertaalslag gericht op een glanzende toekomst. De ongekende ruimte aan boord, het ongeëvenaarde serviceniveau en de uitzonderlijke keuken garanderen een onvergetelijke ervaring vanaf het moment dat een gast aan boord gaat. Met een bruto tonnage van 55.500 en maximaal slechts 746 gasten, hoort Seven Seas Grandeur onmiddellijk tot de schepen met de gunstigste ruimte versus reizigers-ratio op de cruisemarkt.

Prijswinnend ontwerpbureau
Het ontwerp is van het prijswinnende Studio DADO en zal zelfs de meest verwende reizigers verbazen door de verfijnde stijl, de ongekende elegantie en adembenemende schoonheid. Aan boord kunnen gasten kiezen tussen onder andere restaurants Prime 7, Chartreuse en Compass Rose, Regent’s visitekaartje in een intrigerend nieuw design. De suites komen in vijftien categorieën die allemaal even begerenswaardig zijn, of het nu gaat om de paleisachtige Regent Suite van $11,000 per nacht, de hedendaagse doch tijdloze Distinctive Suites of de prachtig ingerichte Spacious Suites.

Unieke miljoenencollectie aan boord
Seven Seas Grandeur krijgt aan boord ook een kunstcollectie van vele miljoenen, met als pièce de résistance het speciaal ontworpen object Journey in Jewels, het eerste Fabergé-ei dat permanent op zee zal zijn.

Regent Seven Seas Cruises® viert tewaterlating Seven Seas Grandeur