Sarah Jessica Parker verhuurt Carrie Bradshaw's appartement

3 November 2021


Een dag in Carrie’s schoenen (lees: stiletto’s)
Sarah Jessica Parker host op 12 en 13 november twee overnachtingen voor twee gasten in een reconstructie van Carrie’s huis voor slechts $ 23* per nacht. Ter ere van het 23-jarige jubileum sinds we voor het eerst kennismaakten met het mode-icoon en haar vrienden.

"Het Carrie Bradshaw-personage ligt me nauw aan het hart en het was zo'n genot om haar wereld opnieuw te bezoeken voor de voortzetting van het Sex and the City-verhaal", aldus Parker. "Ik kijk ernaar uit dat ons publiek Carrie's New York als nooit tevoren zal ervaren en voor het eerst letterlijk in haar schoenen zal staan." 

De volledige ‘Carrie-Experience’
Dus wij vroegen ons natuurlijk af… hoe zou een nacht in Carrie’s leven eruitzien? Tijdens het verblijf worden de gasten ondergedompeld in een typisch en merkwaardige Carrie-Experience, inclusief:

  • Een warm virtueel welkom bij het inchecken door Sarah Jessica Parker zelf, in thema die je doet denken aan de intro van de serie
  • De mogelijkheid om de trappen van haar brownstone af te dalen en door de straten van Manhattan rond te slenteren (exclusief plons van een stadsbus)
  • Cosmopolitans voor een toast met vrienden
  • De kans om Carrie's iconische kast te bewonderen en uit te proberen, compleet met haar favoriete looks (zoals de Patricia Field tutu die ze draagt in de openingscredits), designer items en natuurlijk, schoenen!
  • Een stylingsessie en fotoshoot waar gasten hun innerlijke fashionista’s naar boven kunnen halen.

Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de huisregels strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19 richtlijnen. Gasten kunnen gerust zijn, wetende dat het personeel ter plaatse de richtlijnen van het Center for Disease Control and Prevention en de Covid-19 veiligheidspraktijken van Airbnb zal volgen, waaronder het dragen van een masker en het behouden van sociale afstand indien vereist door de lokale wetgeving of richtlijnen en het naleven van het aangescherpte schoonmaakprotocol van Airbnb. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar New York City.***

Sex and the City fans die geïnteresseerd zijn om in Carrie's schoenen te lopen kunnen vanaf maandag 8 november om 18:00 een aanvraag indienen om een verblijf te boeken op airbnb.com/sexandthecity.

* Inclusief belastingen en toeslagen
** De verblijven van één nacht zijn geen wedstrijd
*** Degenen die willen boeken moeten op het moment van boeken in de Verenigde Staten wonen.

Airbnb houdt nauwlettend toezicht op de New York City infectie aantallen en het overheidsbeleid en zal de boekende gast een Airbnb reiskrediet van $ 1.000 USD aanbieden indien het noodzakelijk wordt om het verblijf te annuleren. 

Over Airbnb
Airbnb werd geboren in 2007 toen twee Hosts drie gasten verwelkomden in hun woning in San Francisco. Sindsdien is Airbnb uitgegroeid tot vier miljoen Hosts die samen meer dan 900 miljoen gasten hebben verwelkomd in vrijwel elk land ter wereld. Elke dag bieden Hosts unieke verblijven en Experiences aan, , zodat hun gasten zich op een authentieke manier verbonden voelen met de wereld om hen heen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl.

 

 

Sarah Jessica Parker verhuurt Carrie Bradshaw's appartement