Slaap tijdens de jaarwisseling onder de New Year’s Ball

16 December 2020


Panoramisch uitzicht
Tussen de typerende New Yorkse wolkenkrabbers, op het buitenterras van Nasdaq op Times Square, krijgen gasten de kans om het langverwachte nieuwe jaar in te luiden in New York stijl. Vanuit hun eigen (veilig geïsoleerde) koepel, kunnen gasten genieten van het allerbeste panoramische uitzicht op de sprankelende kristallen bol. Nu de Times Square viering dit jaar virtueel wordt gehouden, zullen gasten een werkelijk unieke ervaring beleven tijdens de traditionele festiviteit.

Mariah Carey als Airbnb host
Om het verblijf nog spectaculairder te maken, keert kersticoon, Mariah Carey, terug naar Times Square en beter dan ooit. Mariah Carey is Airbnb host van de avond en zorgt voor de nodige kenmerkende sprankeling. Zo verzorgt de Diva of Sparkles een persoonlijke virtuele serenade en komt het verblijf onder andere met heerlijke hapjes en cocktails geïnspireerd op Mariah Carey’s favoriete recepten.

Overnachting op Times Square
Het eenmalige verblijf van één nacht vindt plaats tijdens oudejaarsdag en is vanaf maandag 21 december te boeken voor twee personen uit New York City, voor slechts € 17 (plus belastingen en toeslagen). Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de boekingsvoorwaarden strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19-richtlijnen.

Zie voor meer informatie en feestelijke Online Airbnb Experiences ook: airbnb.com/happyholidays. 

Over Airbnb
Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan driekwart miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 220+ landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl 

 Slaap tijdens de jaarwisseling onder de New Year’s Ball