Sneakerheads opgelet: Overnacht via Airbnb in de kast van DJ Khaled

Gasten krijgen toegang tot het sneakerparadijs van de muziekicoon

22 November 2022


Een geboren sneakerhead
DJ Khaled, een zelfverklaarde geboren sneakerhead, nodigt hip-hop fans uit voor een exclusief verblijf in een replica van zijn legendarische sneakerkast.

"Sneakers zijn een belangrijk onderdeel van de hiphopcultuur en het verzamelen ervan is een kunst - net als het maken van muziek," aldus DJ Khaled. "We brengen dezelfde passie en energie in de schoenenwereld als in de studio. Daarom zijn we enthousiast om ons koninkrijk van sneakers te delen met fans en om hen de kans te geven om (letterlijk) in onze voetsporen te treden."

Miami
Het gaat allemaal gebeuren in - waar anders dan - Miami. DJ Khaled woont immers al 30 jaar in deze stad, welke een (belangrijke) inspiratiebron is voor zijn muziek, uitbundige outfits en grandioze persoonlijkheid.

Over het verblijf
DJ Khaled opent d2e deuren van zijn sneakerkast voor twee verblijven van één nacht** die plaatsvinden op 5 december en 6 december voor twee gasten elk voor slechts  € 12*** per nacht. Gasten krijgen de kans om Miami op dezelfde epische manier te beleven als DJ Khaled, inclusief:

  • Een exclusief paar Air Jordan 5’s uit zijn "We The Best" collectie
  • Een handgeschreven welkomstbriefje van DJ Khaled bij aankomst
  • De sleutels tot het ultieme sneaker-koninkrijk, slapen tussen honderden paar schoenen waaronder DJ Khaled's meest gewaardeerde Jordan 3 "Grateful" kicks en Jordan 8 "Oregon PE’s"
  • Een buitenlounge om na een duik in het zwembad te genieten van ultieme Miami vibes
  • Een kans om te genieten van enkele van de favoriete plekken van DJ Khaled in Miami zoals een verzorgd diner in zijn restaurant The Licking - Miami Gardens, een privé winkelsessie in Miami's sneakerwinkel 305 Kicks en meer

In de voetsporen treden van DJ Khaled?
Sneakerheads en muziekfans kunnen deze verblijven vanaf dinsdag 29 november om 19.00 uur boeken op airbnb.nl/wethebest. Gasten zijn verantwoordelijk voor hun eigen reis van en naar Miami.

Wie hoopt te verblijven in de legendarische sneakerkast moet rekening houden met de lokale regels en richtlijnen. Evenals Airbnb's COVID-19 Veiligheidsbeleid, waaronder het dragen van een mondkapje en afstand houden wanneer dit wordt vereist door lokale wetten of richtlijnen. Het personeel ter plaatse zal ook voldoen aan de lokale regels en richtlijnen, en zal zich houden aan het aangescherpte schoonmaakprotocol van Airbnb.

*Deze moderne woning in Miami wordt onafhankelijk beheerd.

**Deze twee verblijven van één nacht voor maximaal twee gasten zijn geen wedstrijd.

***Plus belastingen en toeslagen.

Airbnb houdt de Miami, FL COVID-19 besmettingsgraad en het overheidsbeleid nauwlettend in de gaten en zal gasten die hebben geboekt een terugbetaling van de boekingskosten ($12) en $1.000 Airbnb reiskrediet aanbieden als Airbnb vaststelt dat het noodzakelijk is om het verblijf te annuleren.

Sneakerheads opgelet: Overnacht via Airbnb in de kast van DJ Khaled