SXM Music Festival in 2023

Het festival keert terug voor een editie in de Caribische parel

1 March 2023


5-daagse onderdompeling in elektronische muziek
Sinds het debuut in 2016 heeft SXM Festival bewezen zoveel meer te zijn dan alleen een festival. Het werd al snel een van de meest besproken muzikale evenementen wereldwijd. Het is een mix van Caribische, Franse en Nederlandse cultuur. Het publiek bestaat uit avonturiers uit meer dan 35 landen en lokale enthousiastelingen die samenkomen voor de beste elektronische underground muziektalenten ter wereld. SXM Festival is een onderdompeling in elektronische muziek van 5 dagen en een broedplaats voor muzikale experimenten en ontdekkingen.

Headlines in 2023
In de 2023 line-up van SXM Festival staan de meest geliefde namen in de internationale house- en technoscene. De headlines zijn het productieduo CamelPhat, Music On-leider Marco Carola, baanbrekende elektronische producer Dubfire en de muzikale ervaring van Astra Club – een b2b-set van DJ Tennis en Carlita. Andere hoogtepunten zijn de geliefde Italiaanse artiest Francesca Lombardohouse-sensatie Gordo en de opvallende Braziliaanse dj en producer Mochakk. Ook de Zwitserse favoriet Sonja Moonear keert terug na een fantastisch optreden in 2022, net als de visionaire house- en techno veteraan Rodriguez Jr.

Legendarische festivallocaties
De festivallocaties zijn indrukwekkend. Neem het legendarische Happy Bay – een afgelegen privé strand in de jungle waar je iconische stages vindt. Of wat dacht je van de beruchte Villa Party? Dit feest vind je op het exclusieve Sandyline landgoed en is alleen toegankelijk met een VIP-ticket. Hier herleef je alle luxe die alleen door filmidolen in de jaren 60 werd beleefd. Het is absoluut één van de hoogtepunten van het festival en een rendez-vous voor je innerlijke rockstar.

Exclusieve locaties en luxe voorzieningen voor VIP’s
Ben je op zoek naar de meest onvergetelijke ervaring? Met een VIP-ticket krijg je toegang tot exclusieve locaties met luxe voorzieningen. Een hoogtepunt van het festival is de Panorama Party, die plaatsvindt op de top van de hoogste berg van St. Maarten met een adembenemend uitzicht van 360 graden op de beste Caribische zonsondergang.

Kaartjes voor SXM Festival zijn nu te koop. Meer lezen over het festival of direct een kaartje kopen? Ga naar de officiële website.

SXM Music Festival in 2023