Verblijf bij voormalig Olympisch basketballer Scottie Pippen

14 July 2021


De legende Scottie Pippen
Met rugnummer 8, in het Amerikaanse Olympische mannenbasketbalteam van 1992, is Scottie Pippen één van de meest geliefde leden van het team. Pippen, de teamleider in assists, is ook de enige speler die in hetzelfde kalenderjaar tweemaal een NBA-kampioenschap en gouden medaille op de Olympische Spelen heeft gewonnen - eerst in 1992 en daarna opnieuw in 1996. Om de terugkeer van de Olympische Spelen deze zomer te vieren, opent Pippen de deuren van zijn huis in Chicago en pakt hij een andere primeur aan - hij wordt Airbnb Host.

"Het was een ongelooflijke eer om als atleet de Verenigde Staten twee keer te mogen vertegenwoordigen als Olympisch Speler," zei Pippen. "Samen met Team USA naast het beste van het beste spelen zal altijd een hoogtepunt in mijn carrière zijn. Daarom ben ik verheugd om basketbalfans bij mij thuis te ontvangen om getuige te zijn van de volgende generatie atleten die presteren op de top van hun sport." 

Een algehele ervaring
Pippen zal op 2, 4 en 6 augustus vier overnachtingen van één nacht voor maximaal vier personen in zijn huis in Chicago organiseren voor slechts $92* per nacht, een knipoog naar het jaar waarin hij met zijn teamgenoten gouden medaillewinnaars werden. Elk verblijf is getimed, zodat gasten de magie van de Olympische basketbalwedstrijden op NBC kunnen bekijken vanuit Pippens eigen thuisbioscoop, van de groepsfase tot de gouden en zilveren medaillewedstrijden. Fans zullen genieten van de sportgeschiedenis, terwijl ze ook de atleten huldigen die deelnemen aan de Olympische Spelen van Tokio in 2021.

Aspirant Olympiërs, Paralympiërs en fans kunnen vanaf donderdag 22 juli om 19:00 uur een reservering maken via airbnb.com/scottiepippen.  

Exclusief voor het thuisfront
Airbnb is er trots op een wereldwijde Olympische en Paralympische partner te zijn en de atletische prestaties van zowel voormalige als toekomstige atleten te vieren. Daarom lanceert het platform voor de basketbal-superfans die het verblijf niet kunnen boeken op 5 augustus een Online Experience gehost door Pippen. De Online Experience geeft gasten een kijkje achter de schermen van de Olympische Spelen in Tokio, door de lens van Pippen’s eigen Olympische ervaring.

Ga naar airbnb.com/olympics om meer Experiences te ontdekken die worden gehost door diverse voormalige en huidige Olympische en Paralympische Spelers.

Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de huisregels strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19 richtlijnen. Degenen die willen boeken moeten op het moment van boeken in de Verenigde Staten wonen om het risico te minimaliseren. Het personeel ter plaatse houdt zich aan de richtlijnen van het Center for Disease Control and Prevention en Airbnb's Covid-19 veiligheidsvoorschriften, waaronder het dragen van een mondmasker, het nemen van afstand en het naleven van het aangescherpte schoonmaakprotocol van Airbnb. 

Over Airbnb
Airbnb werd geboren in 2007 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco, en is sindsdien uitgegroeid tot 4 miljoen Hosts die meer dan 900 miljoen gasten hebben verwelkomd in bijna elk land over de hele wereld. Elke dag bieden Hosts unieke verblijven en Experiences aan, die het voor gasten mogelijk maken om de wereld op een meer authentieke, verbonden manier te ervaren. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl. 

Dit persbericht moedigt veilig en verantwoord reizen aan. Lokale en internationale reisvoorschriften, evenals gezondheidsrichtlijnen, blijven continue veranderen. Controleer de lokale beperkingen thuis en in jouw bestemming voordat je een reis op Airbnb boekt.

 

 

Verblijf  bij voormalig Olympisch basketballer Scottie Pippen