Verblijf deze Halloween via Airbnb in het huis uit Hocus Pocus 2

Voor het eerst kunnen gasten een recreatie van het huis boeken

28 September 2022


Een griezelig verblijf
Het is een en al Hocus Pocus bij de Sanderson Sisters' cottage. Gasten krijgen deze Halloween voor het eerst de mogelijkheid om het seizoen in te luiden op een magische plek. Het betoverende trio nodigt gasten uit om in de Halloween spirit te komen tijdens een overnachting op de plek waar al hun plannen zijn samengezworen. 

Terugkeer van de zussen
Gevestigd in de afgelegen bossen van Salem, Massachusetts, is de cottage van de Sanderson Sisters nagebouwd alsof het 300 jaar lang bevroren is geweest. Net op tijd voor de langverwachte terugkeer van de zussen in Hocus Pocus 2, die vanaf 30 september te streamen is op Disney+.

Over het verblijf 
Ter ere van Halloween zullen de Sanderson Sisters de oude cottage verhuren voor twee gasten, voor slechts $31 (ongeveer €32) per nacht. Houten planken die kraken onder het gewicht van nieuwsgierige katten en kasten vol uilenbloed en roodkruid (en zelfs een haar van Winifreds hoofd) wachten op degenen die de donkere hoekjes van het huisje durven te ontdekken. Tijdens de overnachting in de nederige woning van de zussen, kunnen gasten:

  • Betoveringen uitproberen die in het oude spreukenboek staan. (Verwacht alleen niet dat je hierdoor iemand in een kat kunt veranderen.)
  • De donkere, rijke geschiedenis van Salem verkennen, gedurende bezoeken aan enkele van de meest spookachtige eigendommen van de stad.
  • Een speciale verfilming bekijken van Hocus Pocus 2.

Gasten zijn verantwoordelijk voor hun eigen reis van en naar Salem, per bezemsteel of op een andere manier. Wie wil boeken moet er rekening mee houden dat voor dit verblijf de geldende regels en richtlijnen van COVID-19 strikt nageleefd moeten worden.

Durf jij het aan?
Degenen die op zoek zijn naar een bijzonder griezelig Halloween-seizoen, kunnen een aanvraag indienen om dit verblijf te boeken vanaf woensdag 12 oktober om 19.00 uur op airbnb.com/hocuspocus2.

Verblijf deze Halloween via Airbnb in het huis uit Hocus Pocus 2