Verblijf met Airbnb in een panoramisch glazen tiny house

12 July 2021


Spectaculair verblijf
Gasten brengen de nacht door in een “LUMIPOD”, een uniek tiny house concept waarbij de ramen met een panoramisch uitzicht, binnen en buiten met elkaar verbinden. De overnachting kost slechts 1€* en is inclusief:

  • Een virtueel welkom door middel van een videogesprek met Host Kilian Jornet
  • Een begeleide rondleiding door het team ter plaatse om te leren over de rijke biodiversiteit van het natuurpark
  • Een uitgebreid diner voor twee met lokale producten van de Michelin-ster chef-kok Adrien Descouls
  • Een privé ochtend yogasessie met adembenemend uitzicht op de zonsopgang over de vulkaantop
  • Een spectaculaire vulkaanwandeling
  • Een ballonvaart met uitzicht op de Chaîne des Puys Vulkanen**.

Eén met de natuur
Nu steeds meer mensen contact met de natuur zoeken, bieden natuurparken de ideale inspiratiebron voor avonturiers. Tijdens dit specifieke verblijf krijgen gasten zowel stimulerende activiteiten voorgeschoteld alsmede rustgevende activiteiten om op adem te komen, te ontspannen en opnieuw contact te maken met de natuur. Ook leren gasten tijdens het verblijf meer over hoe vulkanen zorgen voor essentiële natuurlijke ecosystemen.   

Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de huisregels strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19 richtlijnen en dat degenen die een reservering willen maken in staat moeten zijn om te voldoen aan de internationale reis- en Covid-gerelateerde veiligheidsregels en voorschriften van het land waarin zij verblijven. Daarnaast dienen zij uit hetzelfde huishouden te komen om risico’s te minimaliseren. De accommodatie zal worden schoongemaakt in overeenstemming met het aangescherpte schoonmaakprotocol van Airbnb.

Dit persbericht moedigt veilig en verantwoord reizen aan. Lokale en internationale reisvoorschriften, evenals gezondheidsrichtlijnen, blijven continue veranderen. Controleer de lokale beperkingen thuis en in jouw bestemming voordat je een reis op Airbnb boekt.

* Inclusief belastingen en toeslagen. De winst zal gedoneerd worden aan Stichting Kilian Jornet.

** Afhankelijk van de weersomstandigheden.

Over Airbnb
Airbnb werd geboren in 2007 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco, en is sindsdien uitgegroeid tot 4 miljoen Hosts die meer dan 900 miljoen gasten hebben verwelkomd in bijna elk land over de hele wereld. Elke dag bieden Hosts unieke verblijven en Experiences aan, die het voor gasten mogelijk maken om de wereld op een meer authentieke, verbonden manier te ervaren. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl. 

Verblijf met Airbnb in een panoramisch glazen tiny house