Verblijf nu met Airbnb in de geliefde speelgoedwinkel van New York

10 December 2020


De meest betoverende plek in Manhattan
Met speelgoed in elke hoek, van pluche teddyberen tot raceauto's, ervaren gasten de winkel in een compleet nieuw licht. Je zult je hier zeker niet vervelen, gasten hebben namelijk ongekende toegang tot alle hoeken van de speelgoedwinkel, die tevens één van ’s werelds oudste speelgoedwinkels ter wereld is en daardoor ook een betoverende plek in het bruisende Manhattan.

Dwaal rond in het speelgoedwonderland van twee verdiepingen hoog en 20.000 vierkante meter groot en verwen jezelf met talloze spelletjes en speelgoed om uit te kiezen tijdens je eigen shopping spree. Geniet van een feestelijk diner, een berelekker bed en speels ontworpen loungeruimtes. Blaas ook je creatieve stoom af tijdens een Build-A-Bear workshop of maak je eigen op afstand bestuurbare raceauto.

Logeren in FAO Schwarz
Het eenmalige verblijf van één nacht vindt plaats op 21 december en is vanaf 15 december te boeken voor een gezin van vier personen uit New York City, voor slechts € 21 (plus belastingen en toeslagen), mits zij uit hetzelfde huishouden komen. Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de boekingsvoorwaarden strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19-richtlijnen.

Magische Online Experiences
Om niet alleen de magie te verspreiden onder gezinnen in New York, organiseert FAO Schwarz ook een selectie Airbnb Online Experiences die voor iedereen beschikbaar zijn. Zo krijgen kinderen (en ouders) magieles van Professor Abracadabra of een spoedcursus slijm maken van Professor Atlas. Zie voor meer informatie ook: airbnb.com/happyholidays.

Over Airbnb
Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan driekwart miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 220+ landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl 

Verblijf nu met Airbnb in de geliefde speelgoedwinkel van New York