Verdien een Skywards Mile per minuut in Dubai met Emirates

3 August 2021


1 Skywards Mile per minuut
Tussen oktober 2021 en maart 2022, verdien je 1 Skywards Mile voor elke minuut die je spendeert in Dubai. Zowel bestaande als nieuwe Emirates Skywards members die zich inschrijven voor 31 maart 2022 profiteren van het aanbod. Ervaar het beste van Dubai en verdien tot wel 5.000 Skywards Miles tijdens je verblijf.* Registreer en boek nu op emirates.com.

Ontdek Dubai
Sinds de veilige opening voor internationale toeristen afgelopen jaar, blijft Dubai een van de meest populaire stopover en vakantiebestemmingen. De stad staat bekend om haar iconische highlights, hotels van wereldklasse en fantastische stranden. Ook was Dubai een van de eerste steden die het Safe Travels keurmerk van de World Travel and Tourism Council (WTTC) ontving. Daarmee erkent de organisatie de uitgebreide en effectieve maatregelen die de stad heeft getroffen om de gezondheid en veiligheid van gasten te verzekeren.

Een bijzonder jaar
Expo 2020 vindt plaats in Dubai van 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022. Reizigers kunnen rekenen op een veilig en onvergetelijk bezoek vol live entertainment, culturele festivals, culinaire ervaringen en inspirerende workshops. Het wereldwijde evenement verwelkomt meer dan 25 miljoen bezoekers uit meer dan 190 landen. Om meer te weten te komen over het evenement en voor het boeken van tickets, klik hier. Naast Expo 2020, markeert komend jaar ook het gouden jubileum van de VAE, met nationale festiviteiten t/m 31 maart 2022. Tijdens het zogenoemde “Year of the 50th”, staan er allerlei bijzondere activiteiten door het hele land gepland, hiermee staan bewoners en bezoekers stil bij de vele prestaties uit de 50-jarige geschiedenis van de VAE.

Vlieg veiliger en beter met Emirates
Nu Emirates haar netwerk weer op een veilige en duurzame manier uitbreidt, genieten passagiers van naadloze connectiviteit naar Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Australië via de hub in Dubai. De luchtvaartmaatschappij vliegt momenteel naar 120 bestemmingen in het wereldwijde netwerk. Emirates heeft een ruim aantal gezondheidsmaatregelen getroffen in de lucht en op de grond, om passagiers te verzekeren van de hoogste veiligheids- en hygiëne standaard tijdens elke stap van hun reis. De maatschappij introduceerde recentelijk ook contactloze technologie om de klantervaring via Dubai Airport nog meer te versoepelen. Daarnaast reizen passagiers met nog meer zekerheid nu Emirates de speciale multi-risk reisverzekering heeft verlengd.

Emirates Skywards Miles
Emirates Skywards was een van de eerste loyaliteitsprogramma’s ter wereld die members een verlenging van de Tier Status tot 2022 aanbood. De geldigheid van Skywards Miles die zouden komen te vervallen na april 2020 is ook verlengt tot 31 December 2021. Hiermee geeft de maatschappij Emirates Skywards members de kans om langer te profiteren van hun Miles en het uitgebreide aanbod aan voordelen en privileges.

Emirates Skywards members kunnen Miles verdienen bij verschillende partners variërend van luchtvaarmaatschappijen, hotels en huurauto’s tot financiële merken. Daarnaast worden extra Miles verdient tijdens het shoppen bij een van de ruim 1.300 merken in The Dubai Mall en via een van de Skywards Everyday partners gericht op entertainment, dineren, outlets en meer. Skywards Miles zijn te spenderen aan vluchttickets van partnermaatschappijen, hotelovernachtingen, sport- en culturele evenementen en money-can’t-buy ervaringen. Voor meer informatie, kijk op emirates.com/skywards

* Voorwaarden zijn van toepassing.
* Het aanbod is ook van toepassing op Emirates-gemarkeerde vluchten die uitgevoerd worden voor flydubai met een Emirates (EK) vluchtnummer. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Verdien een Skywards Mile per minuut in Dubai met Emirates