Vier de week zonder vlees met Eden Hotels

9 March 2021


Tips van de Eden Hotels Chefs
Wakker worden met een prachtig uitzicht op jouw favoriete stad in Nederland gevolgd door een heerlijk vegetarisch ontbijt: het kan vanaf maandag de hele week bij Eden Hotels. Het vegetarische ontbijt wordt bij ieder hotel nét even anders ingevuld, maar één ding is zeker: je zult worden verrast met een heerlijk vegetarisch ontbijtje! Speciaal voor iedereen die in eigen keuken vegetarische gerechten wilt klaarmaken, wordt op de blog van Eden Hotels elke dag een lekker vegetarisch recept gepubliceerd, samengesteld door de chefs van de verschillende hotels. Op deze manier draagt Eden Hotels bij aan de positieve impact op mens, milieu en dier die de Week Zonder Vlees met zich meebrengt. Met bijvoorbeeld op het menu: Koning Willem-Alexander soep! 

Duurzaam Eden
Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor de hotelgroep en één van de doelstellingen is dan ook het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Om die reden probeert Eden Hotels haar gasten te enthousiasmeren duurzame keuzes te maken waaronder, in het kader van de Week Zonder Vlees, duurzame voedselkeuzes. Voedsel inzetten om de wereld een betere plek te maken is een van Eden’s uitgangspunten, waarbij lokale inkoop en een verschuivende focus naar groenten en fruit een belangrijke rol spelen. Meer duurzaamheidsinitiatieven van Eden Hotels zijn terug te vinden op de website.

Over Eden Hotels
Eden Hotels is een echt Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1947 een lokale beleving en blijvende herinneringen biedt. Een groep van dertien, binnenkort veertien, unieke stadshotels waar niet alleen alle basics dik in orde zijn, maar ook gastvrijheid en plezier de belangrijkste pijlers vormen. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken alle Eden Hotels zich. De hotelgroep bestaat uit het Hard Rock Hotel Amsterdam American, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Holiday Inn Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen, Oranje Hotel Leeuwarden, The ED Amsterdam, Savoy Hotel Rotterdam en vanaf dit voorjaar Jan Luyken Hotel Amsterdam. Zie ook www.edenhotels.nl of bekijk de individuele hotelwebsites.

 

 

Vier de week zonder vlees met Eden Hotels