Vier Global Wellness Day en maak kans op een reis naar Thailand

10 June 2021


Vergroot je kennis
Het online evenement biedt de kans om meer te weten te komen over het Land van de Glimlach dankzij sprekers als Supranee Pongpat, TAT’s Executive Director of Europe, Africa and Middle East Region, maar ook de Voorzitter van Federatie van Spa en Wellness Association, Chawanat Sinthukiow. Zij zullen informatie delen over de wellness cultuur in Thailand, het grote aanbod  én hoe de Thaise wellness bijdraagt aan onze gezondheid.

Mediteer en win
Ook biedt het evenement de mogelijkheid om de Thaise wellness in de praktijk te ervaren dankzij verschillende workshops en lessen. Zo wordt er aandacht besteed aan het vinden van innerlijke rust, leer je hoe je jezelf thuis een Thaise massage geeft, en kan er worden deelgenomen aan een yogales én Thaise dansles, om op die manier vanuit huis dit belangrijke onderdeel van de Thaise cultuur te ervaren. Onder de deelnemers wordt een wellness reis naar Thailand verloot – toch wel de beste manier om de bijzondere cultuur te ervaren. 

Ontdek het zelf
Goed nieuws voor wie niet kan wachten om de Thaise wellness cultuur én alle andere parels van het land te ontdekken: vanaf 1 juli 2021 zijn gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, vrijgesteld van quarantaine als zij in Phuket landen. Wel moeten ze ten minste 7 dagen in Phuket blijven voordat ze naar een andere provincie kunnen gaan. De niet-gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, zullen 7 dagen (8 nachten) in quarantaine worden geplaatst, op eigen kosten, in een gecertificeerd hotel. Voor minder dan 45 dagen is geen visum vereist. Anders staat het toeristenvisum (TR) een verblijf van 60 dagen toe, dat met nog eens 30 dagen kan worden verlengd.

Aanmelden voor de Amazing Thailand Global Wellness Day 2021 Virtual Celebration kan via deze link. Meer informatie over het evenement en het complete programma is te vinden op tatnews.org.

Vier Global Wellness Day en maak kans op een reis naar Thailand