Vier het 25 jarige jubileum van de hit ‘Macarena’ in een villa

3 June 2021


Landelijk toevluchtsoord
De luxueuze Andalusische villa wordt door het popduo gebruikt als een landelijk toevluchtsoord voor muzikale inspiratie. Compleet met typisch Andalusische patio's en een zwembad in een zonovergoten tuin, biedt de villa gasten de mogelijkheid om zich te mengen met de levende poplegendes in een klassieke Sevilliaanse setting. Met toegang tot een privé karaoke ruimte en Spaanse gitaren, worden gasten voor een dag muzikanten terwijl ze hun favoriete jaren ‘90 danspasjes opvoeren.

Terug naar de nineties
Het verblijf van twee nachten in deze prachtige villa is inclusief:

  • Tips van Los del Río over hoe je de iconische jaren '90 danspasjes voor de 'Macarena' kunt perfectioneren;
  • Toegang tot een privé karaoke ruimte om de 'Macarena' uit te voeren, klassieke Spaanse gitaren en unieke memorabilia die in het bezit zijn van Los del Río;
  • Een virtuele privéles onder leiding van een lokale chef-kok om typisch Andalusische maaltijden te leren koken;
  • De mogelijkheid om een exclusieve en gepersonaliseerde online les ‘Sevillanas’ te ervaren, een typisch Andalusische dans. Vergeet niet om jouw meest 'flamenco'-achtige outfit mee te nemen!

Op 28 juni om 16:00 uur wordt de reservering geopend voor een verblijf van twee nachten vanaf 3 augustus 2021 op airbnb.com/macarena. Een groep van vier gasten krijgt de kans om de hele villa* te boeken voor slechts € 25 per nacht (plus belastingen en toeslagen), uit waardering voor het feit dat het 25 jaar geleden is dat de beroemde hit een wereldwijd pop-fenomeen werd.

Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de huisregels strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19 richtlijnen en dat degenen die een boekingsverzoek indienen, op dit moment in hetzelfde huishouden moeten wonen om het risico tot een minimum te beperken. Het huis zal regelmatig worden schoongemaakt volgens het aangescherpte Airbnb schoonmaakprotocol. 

Spaanse specialiteiten op het ritme van Heey Macarena!
Voor gasten van over de hele wereld, die het verblijf niet kunnen boeken, zal Los del Río een exclusieve Online Experience aanbieden waar het duo zal koken, dansen, zingen en een kijkje achter de schermen zal geven van hun succes in de jaren '90 (en daarna). De boekingen voor dit eenmalige evenement gaan open op 28 juni om 16:00 uur en de Online Experience vindt plaats op 3 augustus 2021. De Online Experience zal worden gehost voor 10 gasten en zal in het Engels en Spaans zijn. 

Over Airbnb
Airbnb is een community gebaseerd op verbondenheid – een community die werd geboren in 2008 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco en sindsdien is uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 800 miljoen gastaankomsten hebben verwelkomd in ongeveer 100.000 steden in bijna elk land en elke regio over de hele wereld. Hosts op Airbnb zijn gewone mensen die hun werelden delen om gasten het gevoel van thuiskomen te geven. Bij Airbnb geloven we dat hosts, gasten en de gemeenschappen waarin we actief zijn, alle belanghebbenden zijn die we moeten dienen, en dat door hen naast onze medewerkers en investeerders van dienst te zijn, we een blijvend succesvol bedrijf opbouwen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl

 

 

Vier het 25 jarige jubileum van de hit ‘Macarena’ in een villa