Vier het seizoen van de liefde met romantische verblijven op Airbnb

11 February 2021


Wellness studio in groen Lelystad
Deze bijzondere studio aan de rand van Lelystad is omgeven door bossen en wandelpaden met een sfeervolle tuin. Met een prachtig uitzicht, een rustgevende inrichting en een eigen houtgestookte sauna is het ideaal voor romantische wandelingen en avonden.

Romantisch boshuisje in Gelderland
Op het sfeervolle terrein van een landgoed oogt dit romantische boshuisje onverschrokken en rustiek van buiten maar is het warm en uitnodigend van binnen – inclusief een boxspringmatras, knusse open haard, vloerverwarming en luxe badkamer. Hondenliefhebbers kunnen ook hun huisdier meenemen (met toestemming van de host).

Vakantiehuis aan water met privé sauna
Dit Tiny House in Utrecht kijkt recht uit op de kenmerkende, prachtige Nederlandse landschappen. Van alle gemakken voorzien, biedt het verblijf warmte voor knusse winteravonden met een geliefde. De accommodatie beschikt ook over een eigen sauna en er staan fietsen om de Utrechtse weiden te verkennen.

Romantische tipi in de Achterhoek met hottub
Volgens Airbnb data zijn er meer dan 80.000 wishlists samengesteld door gasten op het platform met het woord 'Valentijnsdag'. Het zal geen verrassing zijn dat veel van de accommodaties in deze romantische lijstjes een bijzonder romantische voorziening hebben – meer dan een derde van de lievelingsaccommodaties voor Valentijnsdag bieden namelijk hottubs*. Liefhebbers van deze warme baden hoeven niet verder te kijken dan deze sfeervolle tipi, gelegen in Lochem met een gezellige zithoek, én knusse lampjes.

Een woonboot voor twee
Voor liefhebbers van avontuur biedt deze eigenzinnige woonboot in Oudendijk met de naam ‘Wild Romance’ charme en gezelligheid. Met een terras voor twee, gratis kano's om te lenen en schoon diep water voor een snelle duik, is dit dé woning waar dromen van zomerromantiek van gemaakt zijn.

Over Airbnb
Airbnb is een community gebaseerd op verbondenheid – een community die werd geboren in 2008 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco en sindsdien is uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 800 miljoen gastaankomsten hebben verwelkomd in ongeveer 100.000 steden in bijna elk land en elke regio over de hele wereld. Hosts op Airbnb zijn gewone mensen die hun werelden delen om gasten het gevoel van thuiskomen te geven. Bij Airbnb geloven we dat hosts, gasten en de gemeenschappen waarin we actief zijn, alle belanghebbenden zijn die we moeten dienen, en dat door hen naast onze medewerkers en investeerders van dienst te zijn, we een blijvend succesvol bedrijf opbouwen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl

 

 

Vier het seizoen van de liefde met romantische verblijven op Airbnb