Vier kerst nabij Parijs op het Franse platteland

Het kan nog: boek een onvergetelijke kerstvakantie in Le Barn

13 December 2022


Jérôme is de huistrainer van het hotel, die dagelijks sessies pilates, hatha yoga en cardioboksen organiseert. Zodat je daarna weer zonder gêne aan tafel kunt! Bijvoorbeeld voor een heerlijk kazige raclette. Er zijn ook workshops glühwein maken en alles-leren-over-chocola, onder leiding van de echte Franse chocolatier Cédric. Voor het pure amusement zijn er ontspannen bingo-uurtjes, aan het einde van de dag onder het genot van een glaasje - door Le Barn aangeboden - apéritif de la maison.

Waar zijn de kerstcadeaus verstopt?
Voor de kinderen zijn er zoektochten: waar hebben de Kerstman en zijn kleine helpers de kerstcadeautjesverstopt? Ze kunnen er ook leren boogschieten, er zijn mini-golftoernooitjes, dartwedstrijden en speciale feestavonden. Je hebt er letterlijk geen kind aan. En ook heel overzichtelijk: alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

Oudejaarsavond wordt gevierd in stijl: In Frankrijk zit men dan graag de hele avond aan tafel, voor een groots diner. De tafels worden dan extra mooi gedekt en er wordt gegeten bij kaarslicht, afkomstig van grote kandelaars. Het personeel bedient in smoking en staat klaar voor ieder verzoek.

Kortom: nog geen plannen voor kerst of voor oud en nieuw? Je weet nu waar je naartoe kunt! Het kerstvakantieprogramma van Le Barn begint op zaterdag 17 december 2022 en gaat door tot dinsdag 3 januari 2023.

Vier kerst nabij Parijs op het Franse platteland